Godis

candy-copy.jpg

Jag tänkte blicka tillbaka lite på det gångna året, men så surfade jag på det nya istället. Och det var något av ett lyckopiller så här på årets första dag. Formland är något av en dansk motsvarighet till vårt Formex. Och här skräder man inte orden mitt i värsta lågkonjunkturen. Vi skall sluta ha dåligt samvete för våra synder och istället leva ut i ett färgglatt och ljuvt land där vi själva är skapare av vårt eget lilla universum. Det är de kreativa, glada och optimistiska tankarna som är i fokus i trendzonen Think Pink. THINK PINK is about daring to say yes to the future, to the hope and the new possibilities. En dag som denna när man tänker nytt, känns det trevligt att haka på det här spåret. Skickliga marknadsförare vill förstås få oss att fortsätta konsumera genom att väva in oss i godisfluff, men lite ljus lär vi behöva framöver mitt i all kris.

Eget collage utifrån Formlands trendteman.

Leave a Reply

Your email address will not be published.