Nytt år

Just det här klippet satt jag och googlade efter på Nyårsafton, men jag hittade det inte. Min forna kollega Cecilia (nu på Family Living & Mama) har dock nosat upp det, så genom hennes försorg kan jag länka till lite stämning i uppbrottstider. Ett av de bästa klippen (med en dubbad touch) från en av förra årets mest omtalade filmer. Sniff – och moving on. En ynka liten raket hördes förut, men nu är det sannerligen ett nytt år.

signature

12 comments

  1. Hej!Gillar din sida mycket, är in lite då och då. Undrar vad den fina fonten heter, som du använder i dina collage?God fortsättning!

  2. Hej vännen,GOTT NYTT ÅR!!!Underbart klipp verkligen – älskar den delen i filmen! ?Ser fram emot ett spännande bloggår & din sida älskar jag att besöka – du är superduktig på fina bilder & collage! Inspirerande!!! Tack!Kram Jes ?

  3. Pethra: Detsamma! Året känns bara fint så här långt :)Mia: Susies hand. Förra årets bloggfont skulle jag vilja påstå :)Linruz: Japp, vidare mot nya höjder :)Nilla: Tack för tips!Jes: Hej! Alltid redo för att ge de finaste av komplimanger. Jag bugar och bockar! KramAnnmarie: Ja visst! Detta ger en helt annan känsla.Vimsingen: Gott Nytt till dig med! Just det här klippet är finemang.Anna: Tackar! Detsamma till dig!Sofia: Vi bloggade tillsammans under Living by C&W ett tag och smidde framtidsplaner, men sedan skildes våra vägar. Nya tider för oss båda. Mer spännande än så var det tyvärr icke 🙂

  4. Vill yscka för tipset om “The holiday”. Hade den som amningsfilm nyligen, och bättre feel good-film så här års får man väl leta efter! Gott nytt år, Weronica! Läser allt, även om bebisen på armen hindrar kommenterande till viss del…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *