Värme

ullebeigatofflor-copy.jpg

Vi har äntligen börjat få lite ordning på värmen i huset. Det har gått från att ha varit bastuvarmt när vi flyttade in, till för varmt, till varmt, till nu förhoppningsvis lagom varmt. När vi eldar blir det sommarvarmt i det stora allrummet, men ute blåser snåla vindar och det är så härligt att kunna elda efter en bister skogspromenad som ger illröda kinder. Lite kladdkaka, te och brasa – livet på en pinne. Nu har jag äntligen investerat i ett par nya tofflor. Som jag skrivit tidigare, så kändes det naket utan. Ibland blir det för varmt, men det är ju faktiskt fullt möjligt att ta av dem då. Årets Ulle blev ett par i beige mohairull. Det gäller att variera sig – så där lite lagom ;).

Jag har även baxat upp min vinst uppför trappan. Den är stor – och mycket snygg!

8 comments

  1. Sådana tofflor önskar jag mej vid sidan av sängen. Bara för att springa runt sängen och in i badrummet med. På sovrummet har vi nämligen ingen golvvärme. Min man vill ha det kallt när han skall sova =)

  2. Köpte mina första Ulle strax före jul och det måste jag säga; de är så sköna! Mina är mörkgrå, ingen annan färg fanns i fina skoaffären i den lite större staden. Jag är väldigt nöjd!

  3. Mysiga tofflor, ja här har det sannerligeninte behövt heller! Mmm den där vinsten skulle jag med vilja ha..hoppas det kommer kort på underverket…Kram M

  4. Hallå där! Alltid lika trevligt att titta in på din blogg, snygg OCH inspirerande! 🙂 Nu till en fråga; teckensnittet som du använt på bilden i detta inlägg, var har du hämtat det? Jag har försökt hämta det via searchfreefonts, men jag får bara hem det i true-type och det funkar inte med mina program. Något tips? Ha en bra helg! /Hanna

  5. Alla: Ulle är bäst – utan protest 😉 Mia och Frida: Kan tänkas att det blir så ja 🙂 Mamma i Bromma: Ulles hemsida http://www.brunngard.se/ De brukar säljas på hälsokostaffärer, men finns exempelvis hos Norrgavel också. Rekommenderas varmt! Hanna: Skoj att Du gillar. Fonterna kommer in på något magiskt vis i min dator med hjälp. Jag kan tyvärr inte guida dig där. Hoppas att du finner på råd!

Leave a Reply

Your email address will not be published.