Bye bye

seeyou-copy.jpg

Ser Ni! De går in i förrådet alldeles själva. Det är dags för lite välbehövlig ro nu. Att sprida julstämning är allvarliga saker som tar på krafterna. Må de vila i frid till nästa december!

Vi har kvar en del vitt vinterpynt och granen, men jag blev plötsligt mätt på rött. Nu blir det friska vårfärger i soffan.

12 comments

  1. Vi tog bort allt vårt julpynt på nyårsdagen. Lite snabbt jobbat kanske, men vi börjar desto tidigare med julpyntningen, redan i november faktiskt 🙂 Det är känslan och uppbyggnade innan jul, man/vi vill åt. Ja, nu längtas det till våren med ljusa och “pastelliga” färger! Ser fram emot nya inspirationsbilder och texter från din härliga blogg!God Kväll!

  2. Ha ha, vilket kanonpynt, som går undan av sig självt…! Sånt vill jag också ha! Det är annars det som är det värsta med hela julpyntningen tycker jag – att plocka bort allt. Inte för att jag har separationsångest (tvärtom) utan just för att det är så tråkigt med jobbet att paketera och bära undan. Särskilt att gruva sig… Jag hade därför stora planer denna gång på att minimera och bara ta fram det allra, allra snyggaste, och låta resten ligga kvar i garaget. Men så dök sambon ned i kartongerna… (Dvs han som bara behöver plocka fram pynt men aldrig plockar bort….förutom den avklädda granen då.) Men jag ser också fram emot vårljuset och lite nya textilier mm…. Smider planer för fullt!

  3. Ja tänk att det är så mysigt att plocka fram julpyntet men minst lika härligt när man får packa ner det igen.

  4. Julgranen åkte på nyårsafton, tyckte liksom inte att feststämningen blev så bra annars ;). Resten åkte idag. Så skönt, nu vill jag bara ha vår vår och ute står tempen på -25!!!

  5. Ja att julen börjar ha gjort sitt märks om inte annat på vår julgran… Jag glömmer mitt pynt tills imorgon åtminstone, nu Weronica… Amedei, Toscano Brown och ett glas rött. Smakar ljuvligt!

  6. Här hemma är det inte mycket kvar av det juliga. Jag ser fram emot dina blogginlägg om det vårligt friska – jag älskar inspiration!

Leave a Reply

Your email address will not be published.