Snart vardag

Hur i hela friden skall vi mäkta med att gå upp 06.30 på onsdag? Ljudet av klockradion kommer att vara helt skoningslöst för samtliga familjemedlemmar, det är en sak som är säker. Vi har infunnit oss i en behaglig ledighetslunk med sovmorgon och sena kvällar. Vi äter på lite konstiga tider. Jag sitter vid datorn mitt i natten. Snart är det slut. Buhu. Det är skönt med rutiner och vardag på ett sätt, men just nu skulle jag lätt kunna fortsätta ett tag till i denna lilla bubbla.

I kväll vankades lättsam feelgood med Jennifer Garner i trean. Efter fem timmar av Bergman behövdes något annat. Omväxling förnöjer och var och en har sin tjusning. IRL är Jennifer höggravid med sitt och Bens andra barn. Häromdagen förevigades ett riktigt Kodak Moment med mamma Jen och treåriga Violet. Själv upplevde jag ett sådant med liten son häromdagen. – Mamma, om Du någon gång förlorar din arm, då skall Du få min piratkrok. Det mina vänner – det är inget annat än kärlek det!

6 comments

  1. Gud så rart! En piratkrork är inte illa som ersättning för en arm!Lediga dagar, datortid konstiga tider (typ nu!!) och såsa omkring! Härligt!Må så gott och så hoppas jag att väckningen onsdag morgon känns ok…lite vardag igen gör helgen än mer ljuvlig!/Caroline 🙂

  2. Håller med om att det hade varit skönt att stanna kvar i ledighetsbubblan ett tag till! Men vardagen som kommer nu ger ju i alla fall hopp om vår och ljusa dagar, snart blommar krokusen utanför huset! 🙂

  3. Här har vardagen börjat och det är faktiskt lite skönt, såg filmen igår och jag tycker den är charmig, Matt? är som en söt hundvalp :)Gullig kommentar av sonen, det värmer hjärtat kan jag tro.

  4. Barns kommentarer kan vara alldeles underbara – de är så direkta!Jag fasar inför morgondagen och i synnerhet själva morgonen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.