Utvalt: Flinga från Wilma & Friends

flingaljuslykta.jpg

Snart skall vi börja tänka på hur vi vill anlägga trädgården. Jag är inte alls i fas där känner jag. Jag har fortfarande nog att bara bo här. Däremot kan jag inte förneka att det lockar att se något annat än (nu lite snötäckt) lera utanför dörren. Så vi må börja fundera på stensättningar och altaner. Jag kom lite i stämning genom att visualisera de vackra ljuslyktorna Flinga på ett trädgårdsbord. De finns hos ett-års-kalasfirande Wilma & Friends. Jag har tittat på de enkla lyktorna i återvunnet glas förut och fyrtio procent plus fri frakt var ett tillräckligt köpincitament för min del. Dagens fynd!

5 comments

  1. Jag kikade på samma lykta igår – riktigt söta!Trädgården ja… Det känns som det tar tid. Vi är i och för sig väldligt nöjda över att numera ha både gräsmatta och altan. Men det återstår mycket, och det är bara att inse att det kommer ta sin tid – om inte annat för att det även är en ekonomisk fråga…

  2. Det var en ny webbshop för mig, undra hur många som kan överleva på att “bara” sälja fina inrednings saker ???Kram Elin

  3. Mrs b: Ja, jag tycker om dem. Enkla i formen, men ändå det där lilla extra. Precis. Trädgårdsdrömmar och ekonomiska realiteter. Och entusiasm. Och energi. Jag får inspirera mig här känner jag :)Caroline: Jag gillar ju iofs snön! Äntligen lite riktig vinter med minusgrader. Men rent inspirationsmässigt ser jag framåt nu. Elin: Det finns många därute. Konkurrens är bra, för det vässar shopparna och gör dem bättre. Tiden är förbi när man kunde slänga upp en shop och sälja bara för att man var online. Nu gäller det att komma med det lilla extra! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.