Spring Feeling

tuttifrutti-copy.jpg

I skogen var det soligt kallt i förmiddags och det snöknarrade om skorna. Den där sjalen ledde mig dock i tanken till en blå vår med en doft av citron. Plocket går att använda redan, men det är klart – träskorna kanske man avvaktar med några månader till.

* Preppy marint klädplock med tunika från Ellos, baskofta på realisation från In Wear och ljusa jeans med bootcut (japp, nu är det tillbaka på riktigt allvar) hos Top Shop. Mina gamla hederliga tips inför realisationer håller fortfarande och återfinns här. Snart blir det riktigt billigt i affärerna och då skall man bunkra upp med klassiska basplagg. Det kan kännas trist att köpa, men de utgör stommen i garderoben och kan ofta fyndas i slutet av säsongerna.* Lädervaror från Littmarck och Tjinoa, den fyndiga väskan Lisa i skinn från Object och Wardrobe Stockholm och vårens modeller av träskor från Swedish Hasbeens. Klackhöjden ökar ytterligare denna säsong. Jag har fortfarande inte kommit till skott på träskofronten, utan bara beundrat på håll, men det kanske är dags denna sommar. Trenden har definitivt blivit folklig när Ellos plockar in Mohedatoffeln i sitt sortiment.*Det har bara varit hus, hus och hus för hela slanten. Nu blev jag sugen på att tänka aningen mer på mig själv med en ny doft till våren. Jag påmindes om Freshs Sugar Lemon hos Jes och kan mycket väl tänka mig den vackra flaskan uppe i Liatorp. Jag tycker om doften av citron.

6 comments

  1. Men sedär – en till som gillar hasbeens! Lustigt, jag knåpade på ett inlägg igår kväll om just detta. Det är nog lika bra jag lägger ut det 😀

  2. Mrs b: Visst är de snygga! Jag har varit på gång ett bra tag, men sedan fegat ur på slutet. Ibland känner man bara för att vara sina 179 cm och inte ett dugg längre, men jag får väl köpa mig ett par och ha dagar som jag vill synas extra mycket 🙂

  3. Härligt med ett vår-collage, jag längtar så efter värmen och ljuset. Vinter o höst är inte mina årstider. Blev sugen på både sjalen och tunikan, skulle passa mig perfekt. Indiska verkar man ska ha koll på när vårnyheterna kommer!

  4. Åååh, vilket inspirerande och härligt vårkollage! 🙂 Jag tror minsann att jag ska ta ett djupdyk i garderoben endera dagen och se hur vårgarderoben står sig våren 2009!Doften såg jag också hos Jes och blev riktigt nyfiken på den! Nu tror jag att jag surfar vidare på den här vår-vågen här i cyberrymden.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.