Utvalt: Ramnek och Sahlin för IKEA

ikeanews-copy.jpg

Nu börjar det fylla på med nyheter hos många. Den stora ruschen brukar komma efter Formex-mässan, men redan nu finns det en helt del nytt att titta på. Det stora varuhuset går ut hårt med vackra ting av Cilla Ramnek och Gunnel Sahlin. Även om jag är inne i en period där färg inspirerar, så blir jag betagen i Ramneks strama uttryck i textilien Saralisa. Det finns betydligt mer färgglada varianter i serien, men jag tycker bäst om de grafiskt svartvita. Jag faller även för Gunnel Sahlins glas för IKEA PS. Den oregelbundna formen i Bunke är lekfullt tilltalande och utmanar konventionella proportioner och den munblåsta karaffen Bjuda är svår att inte tycka om. Dessa ting vill jag se live i ett varuhus nära mig!

Även Jellon bloggar om IKEA-nyheter. Hon har med den moderna kåsan. Missa inte att titta på den också!

10 comments

  1. Weronica: Kul att vi bubblat om samma nyheter från IKEA 🙂 Ett fantastiskt vackert kollage du har gjort. De är verkligen underbara Cillas grafiskt svartvita tyger!! Gärna några våder av de tygerna. Må gott och godnatt!

  2. Mycket fina nyheter du nosat fram! Ska kika om de finns kvar när man kommer till det stora varuhuset nästa gång. Gillar speciellt bunken, den var lite kul.

  3. Ojdå, va kul med lite annorlunda och attans snygga nyheter från Ikea.Förresten jag har äntligen lagt till favoritlänkar på min sida, du finns med så klart! Är det ok?, om inte säg till.

  4. Jag har en inplanerad IKEA-resa (med 27 mil till närmaste möbeltempel krävs planering…) inom räckhåll och det du visar känns ju inte helt fel. Längtar bara ännu mer.Håller just nu på och funderar på ett Marimekkodraperi och då seglar ju detta tyg in som en annan lämplig kandidat.Ha en skön vecka!

Leave a Reply

Your email address will not be published.