Detaljer i arbetsrummet

addon.jpg

Jag har fått en del frågor om den bokhylla som syns i mitt arbetsrum. Vi hade två stora bokhylleväggar i gamla lägenheten, men nu är de nedmonterade och återfinns i barnrummen och i mitt arbetsrum. En sektion har blivit TV-bänk. Det är den byggbara hyllan Add On från svenska Homeline. Vi köpte våra ekhyllor för ett antal år sedan. Nu finns systemet i ett flertal träslag, färger och kombinationsmöjligheter. Jag gillar den fyrkantiga basen och att man ser väggen bakom genom hyllan. Intrycket blir lite mer luftigt även om man har många böcker.

pilblad.jpg

Jag har även fått frågor om pilbladstapeten i arbetsrummet. Vi har de stora pilbladen och det känns som ett rätt val. Det är inte alldeles enkelt att sitta med tapetprover och försöka föreställa sig ett helt rum, vilket jag skrev om i somras. Jag köpte från Engelska Tapetmagasinet (där är koden VM 119-01), men de finns även på andra ställen.

signature

5 comments

  1. Ja ditt arbetsrum är sannerligen mycket vackert! Mycket smart hylla, gillar verkligen den vita kombinationen! Om ni inte är allt för sjuka i veckan kaske den där fikan kan bli av:) Kram M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *