Ung (och gammal) självkänsla

ungsjalvkanslaed.jpg

Genom Sophie hittade jag till den nystartade kampanjen Ung självkänsla som syftar till att stärka självkänslan hos ungdomar på nätet. Det hela verkar vara i sin linda, men det tål att uppmuntras. Och knapparna med positiva budskap passar såväl till unga som till gamla. Lite pepptalk inför kommande vecka, för jag är ju både sjukt snygg och underbar såklart. Även om minitweenie i hushållet tycker något helt annat. DUMMA MAMMA! Nej, du min lilla vän. Jag är något extra – så det så ;).

Knappar från Ung självkänsla

5 comments

  1. Charlotte och Tulipa: Eller hur?! Det är så mycket krav och förväntningar från alla håll – och så lite dagisbaciller och mörker på det :). Man får försöka tänka på att man faktiskt är riktigt bra.

  2. Some time ago, I did need to buy a house for my organization but I didn’t have enough cash and could not order something. Thank heaven my mother adviced to take the loan from banks. Thus, I did that and was satisfied with my consolidation loan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.