Utvalt: Bli din egen kurbitsmålare

kurbits-copy.jpg

På kvällarna är jag en liten rest som är alldeles, alldeles slut på energi. Att navigera i världen där en liten tweenie boxas med de stora känslorna kräver sin kvinna. Man får ta tillvara på stunderna när det känns bra. Och kanske ägna sig åt färgläggning av Kurbitsmotiv när man känner att man behöver tänka på något annat en stund :).

Målarboken finns bland annat hos Cosas och  ettåringen Juniform som firar med kalas nu. Mina varmaste gratulationer!

signature

3 comments

  1. Har precis beställt denna från Akademibokhandeln i Falun då jag inte visste att den fanns hos Cosas , visst är den härligt ?Förresten kanske skall presentera mig ?Jessica heter jag och har smygit omkring här ett tag

  2. Jag såg den där på en annan blogg igår – den verkar så himla avkopplande! Köpte en bok med “Mandalas” till sonen i julklapp, men kurbitsen måste jag nog ha till mig själv 😉

  3. Jessica: Kul! Välkommen hit! Jag skulle gärna ha en Kurbitsbok. Vi får se om jag slår till :)Louise: Här kör vi också med Mandalas och då är det väl inte mer än rätt att mamman får en egen målarbok 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *