I soffan

Helena tipsade om starten av Lipstick Jungle tidigare i dag. Det första avsnittet bådar gott inför fortsättningen. Man fastnade omedelbart liksom ett lättuggat bubbelgum och den för genren smarta dialogen gjorde det hela till en utmärkt underhållning en trött måndagskväll. Jag kommer definitivt att fortsätta titta. I kväll fick jag sällskap av Ben & Jerrys New York Super Fudge Chunk i soffan. Halva nöjet är att leta efter de stora vita chokladbitarna. Vardagen äro här – leve vardagen! [Eller något i den stilen ;)]

10 comments

 1. Visst är det skönt att sjunka ned i TV-soffan på kvällen och kolla på något härligt “lättuggat bubbelgum”. Det blir ju inte sämre av lite smarrig glass eller de sista bitarna ur chokladkartongerna från julen. Härligt kravlöst! Om några månader blir kvällarna ljusare och då har man nog fullt upp med utomhusjobb i trädgården.Ditt inlägg om trädgårdsarkitekt var en väckarklocka för mig. Vi skall också boka tid för planering snart. Men vi tar det där med persienner först. Jag har svårt att sova när fullmånen lyser. Prio ett med andra ord. Men sedan skall det bli så skönt att fixa till tomten. Jag är hjärtligt trött på lervällingen!Ha en bra dag!//Charlotta.

 2. Jag fastnade också i Lipstick Jungle igår. Men i vilken serie har man sett den blonda skådespelerskan förut??? Jag grubbla mig tokig!!Snälla… hjälp mig någon som vet.

 3. Gunilla: Ja, jag skulle karakteristera den som en utmärkt förströelse en seg kväll! Kram

  Anna: Ja, just den glassen slinker ned av någon märklig anledning 😉

  Charlotta: Kravlöst är härligt ja 🙂 Det var tur att maken högg tag i trädgårdsbiten för jag känner mig inte alls redo. Det är årstiden såklart, men det lär ju ticka på snabbt framöver. Att persiennfrågan inte känns akut, beror på att vi har satt upp hissgardiner i alla fönster. I sovrummen har vi vita bomullsgardiner som funkar bra – i alla fall i detta mörker. Det blir naturligtvis något annat sedan med gassande sol. Ja, det återstår en del projekt helt klart.

  Anna: Min man sa 24, som jag inte följde. Han tittade första fem minutrarna på Lipstick 🙂

 4. Dessverre ble denne serien akkurat tatt av plakaten i USA 🙁 de viste kun 2 sesonger og 13 episoder i sesong 2, men fin var den. Jeg synes absolutt denne her burde få gått litt til …

 5. Heléne: Jag har ett gammalt Photoshop Elements. Jag bör uppdatera, men jag harvar mig fram med mycket fantasi och kreativitet 🙂

  Helena: Kolla! Riktigt god underhållning!

Leave a Reply

Your email address will not be published.