Blomsterhav

klanningsommarutanram.jpg

Det måste vara ett tecken :).  I dag fick jag blommor i posten. Klänningen är ett riktigt fynd med sina trehundrafyrtionio riksdaler. Den får en femtiotalssiluett med det ärmlösa livet som är avskuret i midjan och vidden i den veckade kjolen. Det är en riktigt fin sommarklänning. Skynda fynda!

7 comments

  1. Mmm mycket vacker, mitt paket innehöll tyvärr inte min storlek på sommarkläder men en modevisning här hemma blev det iallafall:) Kul att se lite vårig inspiration idag, mitt humör är mycket lågt idag…Kram

  2. Hej. Vilken vacker klänning! Fick mig att längta till våren och sommaren. Ska införskaffa mig något nytt till sommaren snart. Tillhör den kategorin som alltid är ute i sista minuten. Hopplösa jag 🙂

  3. Hej. Tack för en fin blogg som inspirerar mig mycket! Vi har just köpt ett gammalt hus som ska renoveras från grunden. Mycket slit och blod, svett och tårar, men det ska också bli fantastiskt kul! Ny blogg kommer inom kort där projektet går att följa……Min klänning kom också på posten idag. Blomsterhavet är dock svartvitt, men jag ser fram emot att ta glada sommarskutt iden!Lena

  4. Åh, den klänningen är helt underbar. Har haft den hemma och den satt perfekt. Fick tyvärr skicka tillbaka den eftersom jag inte längre kommer komma i den i sommar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.