Spring Feeling II

youblogsteaed.jpg

I dag skiner solen och jag blir genast lite mer kärleksfull i sinnet. Pussa lite extra på de snoriga barnen vid dagishämtningen och gå sedan vidare till den lite mer sträva kinden. Love is in the air ;).

LOVE: Klassiska Kiss Me från Philosophy, Valentines-macaroons från Ladurée och fantastiska trycket I love you, blogs & tea av alltid lika inspirerande Jennifer Ramos.  Det talar liksom till mig :).NEEDLEWORK: Indiska fyller på med stiliserade korsstygn på muggar och fat . Den söta blusen finns också i butik nu.KIDS: Mjuk krokodil som inte bits i leken och fina tryck från ISAK. ( Det är inte säsong för julkort direkt, men kolla de här. Jag gillar.)OGRÄS: IKEA pressvisade sin nya PS-kollektion i går och av döma av reaktionerna i bloggosfären lär vi få se många maskrosbollar framöver. Jag tycker om mycket av det jag ser. Trevligt med bra design till bra priser!

14 comments

  1. Fräscht och fint collage! Skicka gärna lite solsken ner till södra Halland, här är gråare än grått idag 🙂

  2. Jättefint collage. Hoppas inte att hela PS-kollektionen säljer slut så det finns lite kvar att titta på när vi kommer hem i juni 🙂 Isak och blusen var annars mina favoriter i dagens collage. Och Philosophy såklart. Och… 🙂

  3. Vad jag gillade tavlorna med bokstäver och siffrorna, absolut något jag skulle kunna tänka mig ha i barnrummet, tackar för inspirationen!

  4. Jag tycker Isaks tryck är så fina, skulle gärna vilja ha dem två i barnrummet, de är glada och snygga! Ps kollektionen skas kollas in, frågan är om det finns ngt kvar när en annan kommer till skott? Gillar maskroslampan skarpt!

  5. Hej W!Så kul att du hade hittat till min blogg! Och vad glad jag blev när jag såg att jag hamnat i din länklista! Tack! =)Vilken superfin blogg du har!! Och vilka fantastiskt fina collage du gjort! Verkligen din grej! Du hamnar direkt i min läslista, och i min länklista den dagen jag skapar en sådan!Keep on bloggin’! Jag kommer garanterat tillbax! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.