Sylvia

I kväll sänds Sylvia på televisionen. Det är en drabbande film om det stormiga förhållandet mellan Sylvia Plath och Ted Hughes. Skådespelarinsatserna av Gwyneth Paltrow och Dainel Craig är något extra. Jag vet inte om jag mäktar med den sena timman i kväll, men som tur är går det att trycka record på hårddisken. Glöm inte näsduken bara.

Kopp från Indiska som påminner om klassisk brittisk mönstervärld.

6 comments

  1. Vilket fantastiskt vackert kollage! Du har verkligen känsla. Koppen måste jag helt klart kolla upp. Vi är inga TV-tittare, men jag ska absolut kolla in någon DVD för den låter bra!Lisa

  2. Oj vad sent….men den skulle jag gärna se. Men som trött tvåbarnsförälder är det helkört att börja titta på film så sentMen man vet aldrig…kram

  3. Underbart collage! Och filmen finns redan i min ägo, osedd… Det får jag nog råda bot på efter att barnen har somnat i sällskap av en kopp te (och liten bit choklad…).Anna

  4. Tack för tipset om filmen! Jag måste se till att jobba undan snabbt så jag hinner se den. Jag vill också verkligen berömma dig för din känsla för att skapa ljuvliga collage. Jag har inte hittat någon som du under mina sena bloggsurfande kvällar. Jag får samma glada känsla varje gång jag besöker dig 🙂 Jag önskar jag hade mer tid över för att lära mig men just nu ligger det på is. Snart är jag “bara” Juniform och inte sjuksköterska och då kanske tiden infinner sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.