Blomsterprakt

tulpanerutanram-copy.jpg

I går fick jag en stor tulpanbukett i gåva. I morse hade knopparna slagit ut och blomsterprakten spred sig i boningen. I dag har vi fått ut granen. Man blir lika överraskad varje gång över hur ljust och stort allt känns. Jag får alltid en befriande känsla av nytt.

Jag hoppas att Ni alla har en fin söndag!

Fotografi och redigering: Weronica

11 comments

  1. Jag är så glad att det är tulpantider – älskar tulpaner! Det är underbara i alla färger. Min mamma älskade gula tulpaner, men jag tycker nog allra mest om vita. Jag har en bukett kvar sedan min födelsedag. Den står sig fint. Kvaliteten på tulpanerna kan variera rätt så mycket, har jag märkt. Hoppas att du får en fin start på veckan.

  2. Det är underbara blommor, de ger hopp om vår mitt i grå och mörk januari. I morgon köper jag en stor bukett till min mamma som fyller år!

  3. När man är hemma med influensasjuka barn är det sannerligen en fröjd att få smita undan och läsa din blogg och få drömma sig bort till en tid när det förhoppningsvis kan finnas tid att snygga till hemmet litegrann. Får mycket bra inspiration! Tack!

  4. Samma här.Ut med granen tidigare i veckan.Tulpanbukett kom in idag.Faktiskt rätt skönt att få ut alla julsaker även om Edith nästan grät för det är 1 år tills nästa gång…Annars har vi haft 7-årskalas för släkten här hemma hela dagen. Sockermätta är vi. Trötta. Men nöjda.Kram Sus

  5. Härligt med krispiga tulpaner. Det har vi på köksbordet nu. I går var vi även på en handelsträdgård och inhandlade nya fräscha gröna växter – sådant gör mig så glad!

Leave a Reply

Your email address will not be published.