Måndagsinspiration

blasvarted-copy.jpg

Svart och blått har varit hett i modesammanhang ett tag. Det ansågs länge vara något av en omöjlig kombination, men jag gillar det i rätt sammanhang. Så idag blir det black and blue. Håll till godo!

* Sandbergs tapeter satsar i vår på att samla alla sina klassiska ränder i tapetkollektionen Magnus. Ränderna går – väldigt sällan – ur.* I filmen Tingelings spår kan jag tänka mig att det finns ett eller annat barn som skulle hoppa högt över Plutos nya hängare Älva.* Jo då, nog kan jag bli en liten grumpy cow en måndag som denna – eteriska oljor som lyfter sinnena i snyggflaska från Cowshed.* Jag visade min fina blomsterklänning häromdagen. I väntan på varmare tider hänger även den svartvita varianten i garderoben. Ett riktigt fynd!* Böckerna får stöd av den allra charmigaste pingvinen från Züny och Barnvänligt. Pingvinen kommer från ett kinesiskt designkollektiv som vill väcka tankar kring massproduktion och istället visa på hantverksskickligheten i Kina.* Lisa Bengtssons Mademoiselle finns även i förvaringsboxar från La Shelf.  * Fint litet småblommigt fat från Indiska.* Ceannis vår- och sommarkollektion har temat Farmer´s Market. Det är mycket färg och i kollektionen finns många produkter där man arbetar med en blandning av färgnyanser. Detta ser man exempelvis i en av mina favoriter – Chinese Dots.* Finaste hjärtat till kommande Valentines från JD Wolf Pottery och Etsy.

10 comments

  1. Vilket fint collage du gjort! Du är verkligen duktig i PhotoShop! (eller vad du har för program) Snygg klänning och hattaskarna skulle jag vilja ha!Filmen verkar väldigt bra, den ska jag nog ta och hyra!Kram Victoria

  2. Oj, vilket inspirerade collage! Tack! Klänningen är underbar och hattaskarna var nya för mig – vilken webbshop?

  3. Ja sannerligen jag kasnke kan tänka mig lite blått till mina svarta leggings i vår jag med…ska fundera ett tag till innan jag gör slag i saken:) Kram M

  4. Alltid lika snyggt!!! Jag gillar klänningen och hattboxarna men även det småblommiga fatet.Jag har flyttat bloggen tindra som jag. Kika in vettja.HälsningarNina

  5. Härligt kollage! Jag fingrade på en “Mademoiselle” löpare igår på Fabriksbutiken, men tyckte den kostade lite för mycket. Hade gärna testat det(tyget alltså) som kudde.

  6. Vilket härligt collage! Jag ska köpa det fina fatet från Indiska, det var så “jag”, tack för tipset!

  7. Instämmer med tidigare inlägg, du är verkligen bra på collage.Kan ge lite förhandsinfo här, Mademoiselle kommer snart att finnas hos oss ;)Visste ni att Mademoiselle tillverkas i Nybro av returpapp? – Wilma like!

  8. Åh! Min klänning har också kommit! Måste se om jag får in juvren i den, bara… För amma vill jag göra i ett år i alla fall. Svart och marint, som på kudden, hade jag när jag gick ut lärarhögskolan 1995. Nostalgi! Och tack för länken till Pluto! Har glömt och glömt att beställa en ny klädhängare till det nya lilla barnet. Som har ärvt overaller så det sprutar om det, och behöver någonstans att hänga upp den. Storasyster kan nog tänka sig älvan till skolväskan… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.