Spring Feeling III

fashionnotes-copy.jpg

Ja, i dag behöver i alla fall jag lite vårkänslor. Jag försöker att fotografera, men ljuset är inte direkt med mig. Det är ack så grått och lerigt. Jag behöver fixa den där inspirationstavlan (stort tack för fina tips) och sätta upp de glada gubbarna som hoppar under regnmolnet.

GULT: Nu syns gult överallt. Vipp lanserar som bekant sin serie Yellow Cab i februari. Jag siktar eventuellt in mig på en liten solig gästhandduk. Den klassiska diskbaljan från Normann Copenhagen fungerar alldeles utmärkt som ett mindre fotbad. Min är rosa dock. Sagaform lanserar en rad färgglada nyheter, bland annat en gul fjärilsskål. En favorit bland textildesigners är Kragh Rosenberg som numera blivit RosenbergCpH. Jag fastnade för vaxduken Big Drop i solgult.SNYGGT: Nya märket Brita Sweden satsar på ekologiska och svenskttryckta gladmönster i retroanda. Det där gröna bäddsetet skulle jag sova mycket gott i. Hypade barnmärket Our Childrens Gorilla kommer med nya produkter. Hängarna har redan blivit omtalade bland annat i TV 4. Bygg ett eget riddarslott av en platt pappersbyggsats och dekorera det sedan efter behag hos ModelMini som har ny webbshop. Man skall väl shoppa sig ur krisen, eller hur var det nu ;)?! Keep Calm and Carry On Shopping från Pedlars.VILL HA: Helena bloggade om klassiska Dr Martenskängor i går. Nja, inget för mig. Jag hoppade däremot högt över de ballerinor som Helena länkade till. Ett par bekväma ballerinor är ett måste varje säsong. Det kanske blir de här i vår! Palmgrens klassiska rottingväska är ett stående inslag på min önskelista. I vår kommer den förmodligen att synas ännu mera, då man samarbetar med klädmärket Dagmar. Jag har inget direkt behov av att föra modeanteckningar, men den lilla anteckningsboken från Designista får ändå hjärtat att slå lite extra denna gråa dag.

SOL TACK!

signature

11 comments

  1. Hej Weronica! Nämen nu blev jag förvånad! OJ vad kul att du redan sett att “vi finns”! 🙂 Jag som hade tänkt att skriva till dig och berätta om oss! Ja visst gör Brita of Sweden fina textilier! Vi har pratat med dem om att ev. producera de snygga bäddseten i barnstorlek också, det vore väldigt trevligt tycker vi..Tack för en ständigt lika inspirerande blogg! Hoppas du får en fin dag mitt i allt det vintergråa,Hälsar Frida / ModelMini

  2. Å vilka fina saker! :)Ja, nu längtar vi sannerligen efter VÅR.I Norrköping är det så långt i från vår man kan komma, grått, blött och slask. 🙁

  3. Vilket härligt inspirationskollage. Precis vad jag behövde. Kan berätta att jag äntligen har fått tummen ur och dragit igång min nya blogg. Om du vill kan du kika in – länken hittar du på min gamla, trötta adress.Hej hopp!Speja

  4. Instämmer! SOL kom fram! Ska genast leta efter solgula saker hemma och på stan… Och tack Weronica för att du oförtrutet förgyller gråa deppdagar som den här.Anna

  5. Ja här är alla vårens trender presenterat 🙂 Vad kul att se i ditt snygga kollage. Mycket gult och mycket indistruellt skulle det visst vara. Älskar den lilla båt-hängaren!!! //Må gott, hälsningar Märit

  6. Vilket otroligt fint kollage (som vanligt). Dom där ballerinorna hade jag också kunnat tänka mig, ser verkligen bekväma ut. Gillar också Brita of Swedens fina sängkläder, hurra för att dom är ekologiska.

  7. Brita of Sweden’s saker tilltalar mig mycket. Skulle gärna se dem “live” i butik, så jag tipsade faktiskt en av våra småbutiker i staden om just det märket (såg att ‘Brita…’ söker återförsäljare just nu). Härligt inspirationscollage!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *