Ljuset

ljuset.jpg

Sorry om jag har varit lite frånvarande i kommentatorsfältet och på mejlen den senaste veckan. Jag blir i vanlig ordning väldigt glad när Ni tar er tid att skriva något till mig. Jag har prioriterat att göra nya inlägg på bloggen, för här går det sannerligen på halvfart. Vinterförkylningar och allmän lunk. I dag har jag haft sällskap av ett skelett hela dagen. Jädrar så usel jag är på Mario Kart! Denna mamma behöver övning. Söta sonen (kungen av Wii-ratten) klappar mig på huvudet dock och säger Men mamma, jag tycker att Du är bra ändå. Du försöker ju.

I eftermiddags kom helt plötsligt ljuset! I dag njöt vi av de värmande strålarna på vår utbyggnad, men det är bara att konstatera att vi behöver ta tag i solskyddsfrågan snart igen.

11 comments

  1. Visst är wii kalaskul. Har också spelat Mario kart idag, fast vidare värst rba är jag inte. Min 4-åring kör om mig…Men det är väl bara att öva på som sagt…

  2. Ja ljuset kom verkligen till oss id g och gjorde några få lyckade kort innomhus:) Ja solskyddsfrågan är stor, men ibland är det snabbare en ljuset rabatt så man kasnke skulle spana på vad man vill ha! Just nu kan inte lilla Alice sitta ivd köksbordet utan att bli bländad:S Kram M

  3. Ja du håller m om att Mario kart är ingen barnlek lr ska vi säga mammalek?! Här härjar febervirus m, men snart så…Krya på er!KRAM

  4. Hej W!Visst är det härligt med ljuset! Fast man ser förstås hur smutsiga fönstrena har blivit….Tänk vad HÄRLIGT det skall bli till våren när både du och jag har en gräsmatta. Ser framför mig hur jag sitter i solen med en kopp kaffe och bara njuter av vår fina trädgård… Vi träffade faktiskt en firma som skall fixa trädgården åt oss idag. Det blev mest övergripande prat om stenläggning av uppfarten och gräsmatta. Blommor och träd kräver ett separat möte. Men åå vad roligt det är!Kram //Charlotta.

  5. Hej där vännen!Hi hi – jag tror jag har samma skelettpyjamas till min lille kille 🙂 … som lyser i mörkret!Visst är det väl härligt att ljuset är på ingång – jag njuter av det i fulla drag. Än finns det hopp!Alltid lika mysigt att kika in på din sida – mamma W. Keep up the good work!Kram Jes ?

  6. Jag har spenderat eftermiddagen med Luke Skywalker och bilvit av med min ena arm…Ljus, ja. Hur klarar vi oss varje vinter egentligen. Och varför blir vi lika förvånade/lättade varje år när ljuset återvänder?!

  7. Härligt med trädgårdsplaner, vill ge Dig ett litet tips. Slottsträdgården Ulriksdal i Solna precis bredvid Polishögskolan. Titta på deras hemsida http://rappne.nu/index.htm eller deras blogg http://ulriksdal.blogspot.com/ Men det kanske redan är dem du vänt Dig till? Om Ni inte varit där ännu är det helt klart värt ett besök, då de även har ett mysigt café med gott ekologiskt fika och mot våren släpper de ut sin härliga Linderödsvin i hagen och ställer fram en storstudsmatta till barnen. Jag brukar ta ut mitt kaffe och njuta medans barnen hoppar för fullt.

  8. Mamma C: Exakt! Jag får alltid stryk av min femåring som snabbt lärde sig att hantera julklappsratten. Det är likadant i memory. Hopplöst :)Mia: Aha, rabatt låter finemang det. Du får tipsa om Du får syn på något :)Pia: Usch, dessa virus! Krya på er också! KramCharlotta: Så spännande! Jag följer din sida med största intresse, men gång på gång kan jag inte kommenter. Jag ger dock inte upp 🙂 KramJes: Ja, en cooooooool pyjamas det där 😉 Tack! KramLinruz: Japp, här har vi lerskvätt långt upp på den vita fasaden. Vi lär få att göra framöver 🙂 Men ljuset äro härligt!Caroline: Jag är en årstidsmänniska – allt har sin tjusning – men det är klart dessa mörka januaridagar som är grå hela tiden. Sådär… Och då blir jag hoppfull av allt ljus igen :)Sia: Tack för tipset! Jag får kolla upp det när stegen leder till huvudstaden.Lisa: Ja, där ligger min ena julklapp fint! Jag har önskat länge och det pryder sannerligen sin plats-Tina: Ja, det är så vackert!

Leave a Reply

Your email address will not be published.