Josephine

josephine-copy.jpg

På tal om sakers väg in i livet. När jag såg Göta Trägårdhs Josephine i ett nummer av Hus & Hem under juldagarna drabbades jag av det där omedelbara pirret i magen. Mönstret ingår i en satsning på svenska designers av svenska Bemz. Bemz syr upp efter beställning, så jag fick vänta ett tag på mitt kuddfordral. I dag fanns det tillgängligt och nu står det i en fåtölj i vardagsrummet. Kudden är en riktig energigivande färginjektion som gör mig glad när jag ser den. Jag gillar.

Tack för alla tankar kring mitt inlägg i går. Spännande att läsa och ett ämne väl värt att äterkomma till. Ha en fortsatt fin helg!

9 comments

  1. En liten fråga bara. För ett tag sen tipsade du om en barnbok med “queertema”. Vad hette den och vem är författaren?

  2. Ååh, så du slog till på den? Även mitt hjärta slår lite extra för just det mönstret … Vilket mått är det på kudden?:-)

  3. Ja, väldigt spännande att fortsätta läsa kommentarer som kom in. Intressant ämne! Vad styr våra val, smak och tycke egentligen? Är det alltid egen magkänsla rakt igenom? För det är väl idealet, eller hur. Jag började fundera efter att jag läst ditt inlägg och kommentarerna. Dels, Jees vad vi spenderar på våra hem! Och i en del bloggar ser man den ena design grejen efter den andra (det senaste) och man undrar om det verkligen är den egna smaken, eller pyntar man sitt hem för andra att se på?..Lisa

  4. Fin kudde, dock är det lite tråkigt när man får vänta länge på leveranser. Jag ska läsa ikapp inläggen igår – jag har ännu inte hunnit.

  5. Hej Weronica, vad kul att du tyckte så mycket om Josephine-mönstret! Det är en av mina favoriter också. Förstår att det är tråkigt att vänta när man väl har bestämt sig.Sen undrar jag om du och kuddöverdraget vill vara med i vår bloggtävling My home, My way: Bemz? För att läsa mer om tävlingen, kan du besöka vår blogg: It’s a Cover Uphar du några frågor får du gärna mejla mig!

  6. Stämningsfullt 🙂 Tack!Åsa: Ja, en kudde till är ju liksom ingenting i sammanhanget 😉 Birgitta: Om du tittar in på Bemz sida så finns den att beställa i ett antal olika mått. Jag tog en 50 gånger 50. Mönstret är fantastiskt och det är en rejäl färginjektion som sagt. Jag gillar det mycket!Lisa: Ja, det finns många tankar i detta ämne. Och jag tror som sagt inte på att vi går runt och är “personliga” alltid. Klart att vi påverkas av allt möjligt omkring oss. Intressant att diskutera och inga rätt och fel svar. Tack för tankar!Lo: Kul att ha dig tillbaka igen 🙂 Jag visste att det var lite längre leveranstid när jag beställde eftersom de syr upp efterhand, så det var helt okej i detta fall. Jag tycker mycket om min kudde och ser fram emot vad Bemz hittar på framöver gällande satsningen på designers.Sara: Ja, en favorit! Aha, får kanske kolla in det!

Leave a Reply

Your email address will not be published.