Längtan till Gotland

gotlandfide-copy.jpg

Jo, nu har vi ändå bestämt at det blir de traditionella två veckorna på Gotland i sommar. Vi funderade ett tag på att stanna hemma med tanke på att det blir första sommaren i huset, men det känns ändå bra att insupa lite öluft. Jag mår helt enkelt bra att spendera tid på Gotland som är min högst levande sommarpassion. Det är något helt annat. Och det behöver man ibland.

G.A.D Stockholm har som sagt lanserat en liten nätbutik. Jag är en stor fan av hela deras koncept och hoppas på att detta utvidgas å det snaraste. När jag är i Visby går jag runt i butiken och bara känner – som någon annan brukar säga. Nu erbjuds fri frakt. En av mina favoriter är Ankis Box från Arvesund och sedan finns Ballografpennorna också. Glädjande är att det finns ett litet sortiment av en av mina favoriter bland de gotländska keramikerna – Ingela Karlsson och Fide Fajans. Jag vill bara se mer!

10 comments

  1. Mmmm gotland är underbart, min bästa vän bor där så vi tar oss nog en tur dit med i sommar:) Fina muggar, gotlands keramiken är allt för vacker! Kram

  2. Har aldig varit där, men snart måste vi åka dit och utforsk ön.I år blir det ju en semester till Turkiet i aug så ön får vänta något år till. Kram kram

  3. Åhh sommar, jag blev att längta bara av din text. Gotland låter härligt, har man hittat “sitt” ställe så är det väl dit man vill?!Vår semester blir stillsam, mkt beroende på mitt tillstånd ;)Ha en fin söndagskväll! kram

  4. Det låter härligt med ännu en gotlandssommar! GAD har så fina saker. När affären var nyöppnad i Stockholm köpte jag och min man ett soffbord där – vår första större investering som fattiga studenter. Bordet hänger med än och vi gillar det fortfarande. En klassisk och ren design!

Leave a Reply

Your email address will not be published.