Ljus

tavlor.jpg

För mig var det en rejäl inspirationskick att lyfta in den där Keep Calm-tavlan i mitt arbetsrum. Trots saggiga förkylningar, fick jag världens ryck i fredags och började piffa i huset. I arbetsrummet har det kommit in en Laminofåtölj, Tolomeo-spotlights, min lilla ängel som jag vann och så en del av mina vackra tryck som syns ovan. Nu börjar jag verkligen trivas här inne. Tavlan återstår och så vill jag på något sätt ta in Mademoiselle här.  I går möblerade vi även om stora delar av övervåningen – framförallt i barnens rum. Ibland får man energi och inredningslusta när man minst anar det. Många delar av huset har bara stått sedan vi flyttade in. Jag orkade inte med mera just då, men nu känner jag pifflusten börja komma igen. Och det känns bara trevligt :)!

Nej, nu får glödlampsbilden ge vika för ljuset. Uppdraget utfört :)!

17 comments

  1. Fun For Life: Jag försöker det skall gudarna veta ;)Jessica: Det är William Morris Willow Bough som finns på olika ställen. Jag har köpt min tapet från Engelska Tapetmagasinet i Göteborg som säljer online.

  2. Annika: Ja, jag tycker om kombinationen grönt och gult. Det gör mig glad!I våran lilla vrå: Skoj! Kul att Du gillar – länka på bara 🙂 Ha en fin kväll Du med!

  3. Trots att vi bott i det lilla vita huset i en massa år nu fylls jag varje vår av ett intensivt vill-ha och ett rejält göra-om. Pifflusten består fast tiden går.Ha en bra tisdag!/ Sofie

  4. Härligt att se och härligt att höra att inspirationen kan komma tillbaka!Jättefint och jag tror nog att inspirationen har börjat gro med dina fina bilder av ert hem.Ha en fin vecka!

  5. Härligt med inspiration som börjar återvända och det är väl ett säkert tecken på att våren närmar sig och även ljuset, härligt:DSka bli spännande att få se mer av dina vackra bilder !

  6. Jag tackar och bockar för din kommentar! Jag blir jätteglad ska du veta 🙂 Jag “kämpar” på med mitt fotande, vill ju så hjärtans gärna bli riktigt duktig. Så dina ord ser jag som ett litet bevis på att jag är på rätt väg i alla fall. Jag har sagt det förut, men jag säger det igen, ditt/erat hem är så vackert! Du har verkligen känsla för inredning och färger.

  7. Ja, visst är det så! Ibland kommer energin i ett stort lass, och man gör om överallt. Då får man också hoppas att energin räcker hela vägen, så man hinner slutföra. Sen har man perioder då man inte orkar göra nåt. Ett sätt att “lura” sig själv till en energikick är just att plocka in en ny sak i ett rum , tex en vacker gul tavla, som gör att man får lust igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.