Rent

badrumscollage-copy.jpg

Jag hade toktur och vann en tvättkorg från Vipp innnan jul. Nu skall jag snart sluta beklaga mig över att jag aldrig vinner, för detta var ju inget annat än ett sant lyckokast. För visst pryder den onekligen sin plats i vårt badrum. Snyggdesign är vad det är med lufthål i locket, en innerpåse som är uppdelad i två fack för sortering och små hjul under. Det är ingenting annat än vardagslycka att hantera tvätten på det sättet.

För att förstå vikten av snygga tandborstmuggar bör man möjligen vara lite insnöad gällande det estetiska sinnet. Många bryr sig föga om detta såklart, men jag tycker att det är roligt även med små detaljer. Därför blev jag glad i somras när jag hittade vita plastmuggar från överblivet material från försvaret som såldes för några få kronor. Det är tre kronor i botten av muggarna. Jag gillar dem mycket. Tandborstarna är oftast i alla möjliga skojiga färger, men förra gången var det en svart och en vit med i förpackningen. Vardagslycka även det ;).

Vi hostar och snörvlar i kapp här. Alla är på sin plats, men skogen känns långt borta. Nu må detta komma ur systemen, så att vi kan tanka lite ny energi igen. Gorillan – vik hädan!

signature

17 comments

  1. Ser verkligen fräscht ut med allt det vita och svarta – snyggt! Och vilken fin vinst du fick! Jag äger ingen Vipp ännu, men tvålpumpen har jag på önskelistan sen ett tag tillbaka.

  2. Pethra: Tack! Och jag vann ju korgen hos dig. Skoj :)!Johanna: Det finns andra bilder på badrummet såväl i byggskede som senare t ex http://www.enmammasdag.com/weronica/?p=2957 och http://www.enmammasdag.com/weronica/?p=3093 Om du söker på badrum kommer det upp många fler bilder.Mrs b: Ja, detta gillar jag. Jag har en del Vipp-ting och jag tycker mycket om dem. Tvålpumpen fungerar alldeles utmärkt med bra dosering och gummiring under – förutom själva estetisken då 😉

  3. Jösses!! Otroligt snyggt och stilrent!! Ni har kommit långt med inredningen tycker jag. Vi byggde ju övervåningen när vi precis flyttat in i huset och efter det var vi så slut att vi behövde en paus. Nu har vi börjat fixa igen, det ska bli kul att få göra som er, knyta ihop hela inredningen med vackra detaljer./nina

  4. Jag sannerligen vilken tur..men det kasnke är så vinner man aldrig vinner man en gång stort i stället;) Grattis, jag lägger mina mynt i en burk och sparar till en, får väl se om den flyttar hit detta år:D KramPs. Krya på dig nu så vi kan fika, jag är på bättringsvägen:)

  5. Och den gör ju sig utmärkt i badrummet vad det ser ut :=) *Viskar* Apoteket har börjat med snygga tandborstar. Både svarta och vita i samma förpackning. Men säg inte det till nån 😉

  6. Jag har i åratal gått och surat över att min man spelat på Lotto, har tyckt att det är sannolikheten till vinst är lika med noll. Tjatat om att det är bättre att spara pengarna – MEN så kommer “karlfan” smilande i helgen och berättar lite nonchalant att vi (jo, han sa vi ) vunnit (ganska mycket pengar).- Unbefuckinglievable, så nu sitter vi som bäst och planerar en liten resa till höst då vi faktiskt firar 15 år tillsammans! Ibland ler livet mot en! Och oavsett om det är en tvättkorg eller eller en summa pengar, så är glädjen över att få något som man absolut inte räknat med helt underbar. – Eller hur?

  7. Alla: Jag är jättenöjd med vårt badrum. Man vet ju inte riktigt innan, när man sitter och skissar och flyttar grejer på en liten ritning, men det funkar fint. Jag gillar det strama uttrycket som underordnar sig det som finns därinne av typen High School Musical badskum och badankor ;)Anneli: Gratulerar! Vad skoj! För visst är det som du säger. Det där oväntade – stort som smått – känns alldeles extra bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *