Min fröken

mademoiselle-copy.jpg

Jag har ett antal inlägg i bloggen där Lisa Bengtssons Mademoiselle nämns. Sedan första gången jag såg trycket tidigt i höstas har det funnits på näthinnan. Jag har bara inte kunnat bestämma mig för var och vilken färg. Det är något med den där blicken som fängslar mig. Nu börjar jag med en kudde i natur och vitt till Laminofåtöljen i arbetsrummet. Beige är möjligen inte mitt förstaval i vanliga fall, men just i detta rum bland andra starka uttryck tror jag att det kommer att passa utmärkt. I går hittade jag till Tyghuset i Taberg som har ett stort fraktfritt sortiment av Mairo online. Skoj! Här finns även förvaringsboxarna som jag bloggade om för ett tag sedan [till Lo].

Nu skall jag intaga soffläge och fortsätta titta på den här. Tidlös kvalité som man alltid kan återvända till.

signature

11 comments

 1. Vad roligt med ett inköp!Själv är jag sugen på den svarta, tror den skulle kunna passa bra i soffan hemma. Men när det gäller kuddar så måste jag numera suga på karamellen länge länge innan jag slår till. (Nåja förutom julkuddar då, dom är ju ändå framme så kort tid)

 2. Stort grattis till ett bra val! Jag stortrivs med mina avlånga mademoiselle i rött. Tack för tipset om hattaskarna och http://www.tyghuset, askarna skulle vara fina ovanpå garderoberna i sovrummet!Härligt med viloläge och Amadeus, vilken nostalgi, håller den än?

 3. Tack for tipset! Jag vill ju ha boxarna till var kladkammare och har letat efter en webshop sa jag tackar och bockar for tipset.Sitter vid en laptop med engelskt tangentbord, sa det blir lite strange nar man skriver.ma gott.nina

 4. Alla: Jag tycker så mycket om detta mönster. Det skall verkligen bli roligt att föra in det i hemmet. En fullträff av Lisa Bengtsson och Mairo.

  Mrs B: Japp, samma sak här. Kuddar finns det en hel del, så det gäller att klura lite innan man ökar på högen. Jag alternerar en del också och byter lite efter stämning och säsong. Men min fröken kommer nog att få stå framme!

  Pia: Skoj! Tack!

  Lo: Den röda varianten är verkligen fin – förstår att Du trivs med dem. Amadeus håller, så en titt rekommenderas.

  Frida: Varmt välkommen! Inte vill jag bli av med folk inte 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *