Bloggkoll

bloggkollkryss-copy.jpg

Bloggkoll är ju en alldeles förnärmlig uppfinning. Det finns alla möjliga RSS-läsare, men jag och många med mig är fast i Bloggkolls garn. Lite för fast ibland har det visat sig. Jag har fått ett antal mejl om att det inte går att kommentera hos mig, eftersom man blir klassad som spam. Inte bra tycker jag, som gillar att läsa kommentarer. För mig är det samma sak. Hos vissa är det oftast helt omöjligt att kommentera, speciellt om det finns koder med i spelet. Jag blir alltid utkastad och det är väldigt irriterande. Det verkar som om Bloggkoll har ett finger med i spelet. I listen som finns längst ned när man kollar via Bloggkoll (se bilden ovan) finns det ett litet kryss i det högra hörnet. Om man klickar där kommer man till orginalbloggen och är tillfälligt ute ur Bloggkolls system. För mig fungerar det oftast bra att kommentera då har jag märkt. För kommentarer vill vi ju alla ha, eller hur ;)?!

Jag har satt samman en liten bloggmix också där Ni kan gå in och klicka er runt. En del gamla favoriter, men jag har framförallt fokuserat på bloggar som jag inte har tipsat om förut. Mycket nöje!

När vi pratar bloggar får man en dag som denna, efter prisutdelningen av Stora Bloggpriset, glädja sig åt att bloggosfären i allmänhetens och galornas ögon tänjs ut till att innefatta mera än Blondinbella och modebloggar. För det finns ju som bekant mycket, mycket mera härute :)!

13 comments

  1. Tack för att man är med i mixen 🙂 Sånt glädjer mig. Och tack för de andra tipsen, alltid kul att hitta nya favoriter.Ha en bra tisdag!

  2. Men TACK Weronica!!! Tänk att jag fick vara med i din bloggmix =) Det gjorde min dag idag! Dubbelsmil! Och tack för tipset om kommenteraproblemet… Har fastnat där själv och tagit en omväg in i bloggar för att lämna spår, nu slipper jag kanske det. Har för någon vecka sedan skaffat mej konto på bloggkoll, och blev så överraskad när jag såg att jag hade EN prenumerant!! Vad glad man blir =)Ha en fin dag!

  3. Jag är så glad för dit krysstips! Det känns så kul att få vara med att kommentera :)Och tack snälla för att jag får vara med i din mix. Där fanns fler jag inte kände till innan så jag prenemererar så klart!

  4. Tack för tipsen! Jätteroliga bloggar och många som gillar retro och 70tal. Jag tackar och bockar. Jag har lite för många bloggar upplagda på bloggkoll. Måste komma på något bra system för sortering, specielt nu när Fredrik har lagt till alla sina favoriter också = Kaos./nina

  5. Tackar för tipsen, och roligt att få vara med!Ang. bloggkoll brukar jag klicka på blogg-namnet direkt (står ju längst ner, efter “Från:”) istället för rubriken på inlägget – då får jag upp hela bloggen utanför bloggkoll.

  6. Tänkte bara säga att jag tyckte att det var kul att Husmusen vann bloggpris igår. Välförtjänt, och som du säger kul med annat än bara rena modebloggar.

  7. I had got a desire to make my own firm, nevertheless I didn’t earn enough amount of cash to do it. Thank goodness my mate told to utilize the mortgage loans. So I took the financial loan and realized my old dream.

Leave a Reply

Your email address will not be published.