15 comments

  1. Åh, den var slutsåld =(… Hade passat perfekt på dotterns rum som skall gå i rosa, guld och vitt! Lite ironi hade passat fint på väggen där =)

  2. Alla: Visst är den lite skoj med glimten i ögat 🙂

    Jennifer: Absolutely! It will turn up here sooner or later 🙂

    Ulrika: Håll utkik i shoppen på Etsy. Det läggs bara ut en i taget. Det finns tydligen en upplaga på femtio tryck. Fler kommer säkerligen upp snart – typ nu.

  3. Yes! Nu fick jag köpt en =) Nu kommer resten av målandet gå som en dans här hemma. Lite inspiration är allt som skall till ibland!

  4. Vad använder du för program för att fixa bilder och bloggen? Jag håller mycket på med photoshop (har en gamal) men funderar på att köpa upp mig lite.. Gillar din blogg och dina bilder, så det är därför jag undrar.Ha en bra Fredag *ler*

  5. Maria: Vi håller på och fixar i barnens rum, så det kommer lite glimtar framöver. Håll utkik!Ulrika: Skoj :)! Jag gillar trycket mycket!I våran lilla vrå: Jag harvar mig fram i ett gammalt Photoshop-program i behov av uppdatering, så på programfronten har jag nog inte så mycket att bidraga med direkt. Man kommer långt med fantasi och träning 🙂 Skoj att du gillar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.