Chip

Med de klassiska kakorna chocolate chip cookies rör vi oss istället i avdelningen lättbakat där det inte finns så mycket som egentligen kan gå fel. Snabbt, lättfixat och gott helt enkelt.

chipcookies.jpg

Det finns många recept på kakorna som man åt supersized när Wayne´s Coffee kändes som DEN platsen att vara på. Jag körde enligt ett recept à la Leila i hennes A Piece of Cake. Denna gång blev det vit choklad, eftersom mina små grymtar åt den mörka som jag gillar. Om jag hade en glassmaskin skulle jag göra detta till mitt måndagsmys i morgon kväll. Det kanske funkar ändå? Tål att tänkas på.

leila-recept-copy.jpg

6 comments

  1. De där har jag gjort ett par gånger och de är SÅ underbart goda… Leila är min stora favorit… och hennes bok kan man bläddra i om man vill bli på gott humör, en gråmulen vinterdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.