Soligt

tvattdag.jpg

Söndag = Tvättdag. Organisation av hundratals mini-playmobil-grejer i smarta plastboxar från stora varuhuset. Min första prispall någonsin på Mario Kart. Hitta lappar i skolväskan om att kolla efter lus och mask. Klia lite överallt efter det. Glädje över tappra solstrålar på våra gladlakan från Kragh Rosenberg [numera Rosenberg Cph ]. Nu vankas bullar och cookies. Ha en fortsatt fin söndag!

6 comments

  1. Ja, det där med lösen. Wille kom hem häromdagen och meddelade att det fanns slika i skolbyggnaden och bara han nämnde lus började det klia… Som tur var bra inbildning. Grattis till prispallen. Jag är usel på både riktigt bilkörning och virituell.

  2. Med ännu nedrullade gardiner kändes det att det var något med ljuset: riktigt solljus! (Däremot undvek jag att titta på fönsterrutorna: det var för uppenbart att de behöver putsas!).

  3. Vilken fin gul piggelin! Själv surfade jag på ovannämnda sida i förmiddags. Vet du om det finns nån svensk webshop som säljer deras sortiment?

  4. Jättefint! Vi har också solsken idag!(men som sagt; putsa fönster tar vi en annan dag. Jag tar det förresten när det dags att flytta ut härifrån i mars…)

Leave a Reply

Your email address will not be published.