Måndagsplock

plock9feb-copy.jpg

Måndag – tjoho! Här tråder vi in i veckan med trettioniokommasex-graders feber på liten flickpanna. Solen skiner på filten dock. Snart väntar andra tider. Tills dess plockar jag lite smått och gott ur den aldrig sinande floden av ting. Håll till godo.

*Sammet känns som ett mycket aktuellt material. Pappelina lanserar kuddar med sin karakteristiska prick Vera. * Koziols uppskattade kakfat kommer i nyanser av lila nu till våren. * Lila är även en av de nya strutarna från Åre Chokladfabrik. Lakrits och viol låter i mina öron som en vinnande kombination.  * En av de snyggaste reklamkampanjerna just nu kommer från anrika Mulberry. Titta på färgkombinationerna – inspirerande! * Maja Littmarcks armband är som bekant en av mina stora favoriter. Den här gröna nyansen är riktigt fin! * Endless Heart nyckelkedja från Georg Jensen. Ja tack! * Spicy Pear från Philosophy och HQ Hair. Vid sidan av citron och vanilj är jag svag för doften av päron. * Nu har jag äntligen införskaffat Brideshead Revisited på DVD. Här skall frossas i brittisk upperclass-miljö. * Solgul tekopp av Anna Kraitz hos Designista. Jag dricker just nu ur den här. Jättegod att dricka ur! * Jag har länge velat ha en klassisk rottingväska från Palmgrens. Vårens make-over av Dagmar är snäppet ännu mer oemåtståndlig. Ja tack – igen.

12 comments

  1. Hallå där!Vilka godbitar du bjuder på… Blir helt shoppingsugen! Precis som du har jag blivit väldigt förtjust i gult sista tiden. Det är ju så snyggt till allt det svarta och gråa man har hemma. Och vårlikt! Påsken är min absoluta favorithögtid och då skall jag riktigt frossa loss i det gula!I kväll skall vi ha möte med trädgårsfirman som skall göra vår tomt. Roligt och spännande! Ytterligare ett steg närmare projekt trädgård…..Ha en bra dag!//Charlotta.

  2. Åh attans bacilusker då! Att de aldrig ger sig…Bloggade i morse om pappelina kudden med, jag skule mycket mer än gärna kunna tänka mig de:) Ha en fin dag!Kram M

  3. Åh, vi festade med den nya struten från Åre Chokladfabrik i förra veckan och den är riktigt, riktigt god! Även den med tequila och lime var god, fast det kanske inte låter så.. men den var limegrön 🙂 Väskan från Palmgrens är helt fantastisk, har också velat ha en länge. Kanske läge när jag en dag återigen har bara handväska och inte alltid även skötväskan med i släptåg..Fint kollage!

  4. Vilken härlig insperation..precis vad jag behövde, för att förgylla dagen.Fick kasta mig hem och hämta lillebror från dagis-maginfluensa. Inte kul!!Så nu får jag sitta och drömma mig bort i bloggvärlden en stund medans han ser på Bolibompa.Hoppas tjejen din blir piggare snart…Kram kram

  5. Hej! Vad glad jag blev att du också använder dig av tjoho! Skrev nyligen ett inlägg om det…Ha det fint trots trista febern.Speja

  6. Nja, väskan är inte riktigt min smak (vilket i och försig kan vara skönt att erkänna när det annars är så mycket jag brukar gilla av det du visar :-)Däremot armbandet… Japp, den ligger på önskelistan till kommande födelsedag 🙂

  7. Du har fått mig sugen på ett armband av Littmark, ska önska mig ett till lämpligt tillfälle. Hela collaget var fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published.