Vitt

spisljusstakar-copy.jpg

Nu har jag visat mycket färg från hemmet, men detta hörn har blivit ännu vitare sedan de vackra ljusstakarna från Freemover fick sin plats. De sällskapar på spishyllan tillsammans med en klassiker från Strandvägen som jag har visat och reflekterat över tidigare. Det är vilsamt för ögat. I dag är det extra ljust med all sol som silas in genom linnegardinerna i fönstren. Vi går som sagt mot andra tider.

signature

17 comments

  1. Vilket underbart ljus du har hemma hos dig! Nu är det endast halvskumt när jag går till jobbet (lycka), men fortfarande helskumt när jag går hem (jobbigt). Ibland undrar jag hur det kommer sig att vi inte blir tokigare av allt mörker på vintern… 😉

  2. Wow, vilket ljus! Gillar ditt “vita hörn”, och den 60-talsstilen på ljusstakarna tilltalar mig mycket – retromycket! :)Visst känns det härligt när ljuset återvänder till våra fönster och tacksamt för fotograferandet också… ;)Kram från mig

  3. Oh vad man behöver det där ljuset nu. Tänk att man kan längta efter så enkla saker som några solstrålar som smyger sig in.Ser härligt fräscht ut.Kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *