Living by Leila

leilasmagasin.jpg

Lika säkert som jag – nyfiken i en strut – måste hänga på låset när H&M Home lanseras, är att jag måste bläddra i den nya tidningen Leilas country living. Jag driver, som jag tidigare har skrivit, projekt sanering bland tidningsprenumerationer. Det skall säga oh yes! när jag öppnar brevlådan. Jag skall vilja skynda mig att ta bort plasten från tidningen och sätta igång att bläddra. Det återstår att se hur det blir med Leila magasinet nu då.  Såklart att jag testar två nummer för femtionio pix. Kommer Ni att köpa tidningen?

25 comments

 1. JA, jag kommer definitivt testa tidningen. Jag älskar allt Leila gör, och om jag går på vad som skrevs om tidningens innehåll kommer den passa mig perfekt. Men var hittar jag erbjudandet om att redan nu teckna sig för en 2 nr provprenumeration????

 2. HAde missat detta?!?!?!? Hur kunde det hända? Visste inte alls att det skulle komma ut en tidning av och med underbara Leila. M ÅS T E HA!!!!!! Ställer dock samma fråga som ovanstående var hittar jag detta erbjudande? P.S Tack Helena för att du duggar så tätt med alla dessa cravings;)Kram

 3. ooooooooooops BUSTED fniss – du å Helena ligger bredvid varandra i mina favvisar och ni är lika super med att sprida just cravings så jag missade vilken blogg jag var inne på *rodnar*

 4. Erbjudandet låg med i en annan tidning från Bonnier som landade i postlådan i dag. Det kan nog dyka upp på fler ställen framöver – jag gissar att de satsar en hel del på denna nya tidning. Jag tycker att det är trist att Rosie – som låg inom samma genre – inte fick förtroende att fortsätta, men det är väl bara att hoppas på Leila nu då 🙂

 5. kommer absolut testa iaf. håller med dig, man blir mer och mer kräsen. Ett tag köpte jag ALLA men insåg att jag bara bläddrade snabbt igenom dem. Var inte värt pengarna. xx

 6. Nämen, satt just och googlade idag ang prenumeration på Leilas tidning men hittade inget. Får väl fortsätta leta eller vänta på att det trillar in någon avi med någon tidning.

 7. Tänkte nog att du skulle blogga om det, jag såg det också idag och tänkte att jooo det det måste jag nog prova, bra erbjudande och om tidningen känns tom så är det ju bara att avsluta pren.Har bestämt att det är dags nu, att denna bokrea ger mig en Leila kokbok!/M

 8. Jag är också jättesugen på att testa den här tidningen! Fick även jag ett erbjudande i lådan idag. Det är få tidningar som känns så där riktigt WOW att läsa, ofta är det samma tugg och inte blir det bättre av att man redan läst om mycket av det i bloggvärlden… Så många av hemmen i inredningstidningarna har man ju också redan “kikat in i “! Leilas tidning känns som ett nytt grepp i Sverige och det är kul!

 9. Om tidningen kan inspirera en gnutta av det som Leilas böcker gör så blir Leilas Country Living en fullträff tror jag och jag kommer definitivt försöka få tag i ett exemplar. Som sagt försöka var ordet för den lär väl sälja slut snabbt antar jag / Lotta

 10. Jo, jag lär nog testa ett nummer!! Blir ju så nyfiken på allt nytt i tidningsväg.Tror säkert att hon kommer bjuda på både vackert och gott.Föresten så har jag länkat till dig ifrån oss. Hoppas att det är okej med dig? annars får du säga till./nina

 11. Har sett fram emot den så då måste man ju givetvis köpa den!Hoppas man inte blir besviken…omslaget såg faktiskt lite så där ut…mariette

Leave a Reply

Your email address will not be published.