Färg

I dag behöver jag färg! Det är många knalliga accenter nu och jag gillar det.

fargvar1-copy.jpgMin kuddhög som jag fotograferade förra våren.fargvar-copy.jpg

* Vårnyheterna hos Watt & Veke går i knalliga toner. * Jo, här är de – igen. Men jag kan inte motstå denna vårbild från Littmarck. Den fångar essensen av den stämning som jag känner för nu.* Nu kan man beställa en katalog från en av vårens i förhand mest hypade händelser i inredningssammanhang. Det är förstås H&M Home som lanseras på nätet den 19 februari. De förhandsting som man har fått se har inte fått mig att hoppa jättehögt, men detta måste naturligtvis kollas in ordentligt. Min katalog skulle anlända i början av mars stod det när jag beställde ett exemplar. Kommer det att finnas kvar något då efter försäljningen online? Tveksamt.

Nu – Mario Kart!

11 comments

  1. Velar just nu om jag vill ha färger eller inte, eller jo, lite färg, men färgkaskad är nog inte jag.H&M Home finns ju på nätet från 19 feb så du får väl beställa där, för som sagt kommer katalogen i mars (?) lär favoriterna vara putsväck, tror jag ivf!hoppas att ni är piggare, verkar som om snoret hittat oss nu!/M

  2. Hörde en recension på radion häromdagen om deras Home-kollektion och det som rekommenderades var lakanen som tydligen skulle vara riktigt bra kvalitet och sköna. Får väl smyga sig in på nätet den 19:e och kolla.

  3. Jag har beställt katalogen från H&M nu. Ska bli kul att se vad de har för något. Jag gillar den gröna tapeten, jag funderar på en rulle sådan till lekstugan./nina

  4. Speja: Sannerligen! Nu behövs det färg av alla de slag känns det som :)Minks: Jag skulle nog inte beskriva mig själv i termer av färgkaskad direkt heller 😉 Men jag blir glad av färgklickar här och var! Japp, det gäller nog sannerligen att hänga på låset om en vecka. Jag lär göra det, nyfiken som jag är. Kyra på er!Susanne: De är storfavoriter hos mig. Jag har köpt mina direkt från Littmarck och från http://www.accessora.se. De finns även på en del andra ställen såsom http://www.redheofsweden.se och http://www.tjinona.se. Jag använder mina mycket och skulle gärna ha några nya till våren. Det är mycket man vill ha som bekant :)Caroline: Ja, jag lär spana om en vecka nyfiken som jag är. Mimous tapet är sannerligen en riktig färgklick.Marie: Precis, det har jag hört också. Jag lär hålla utkik. Det skall bli roligt att se hela utbudet.Nina: Visst skall det bli skoj att se hela jättens kollektion. Tapeten är färg och mönster att bli glad av!

  5. Vet inte om du sett detta, men av en slump hittade jag en liten rabatt på Littmarck. Läs mer här:marianova.com/users/charlottamalhotra/blog/tavla-om-maja-littmarcks-samearmbandÅterstår att se om min kommande födelsedag innehåller en sådan present. Jag var i alla fall så vänlig och vidarebefordrade informationen till maken… 🙂

  6. Some time before, I needed to buy a good house for my business but I didn’t earn enough cash and could not buy anything. Thank heaven my comrade adviced to take the home loans at trustworthy creditors. Thence, I acted that and used to be satisfied with my student loan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.