Myller

Här är det bara sjukt i all oändlighet. Är det inte den ena i familjen, så är det den andra. Nu firar vi sportlov med febertoppar och öronont. Ack ja. Det må bli bättre!

Dagens händelse var när jag, efter att ha fått frispel över saker och tings bestånd i sjukstugan samt några kronor i svärburken, tog bussen in till staden och andades lite. Det blev två tunga matkassar med förnödenheter, men även ett besök i en affär där jag beställde tyg till min inspirationstavla. I dag var jag helt enkelt tvungen att tänka på något annat helt ytligt och världsligt. Jag går på min magkänsla med ett mönstrat tyg där bakgrunden blir en del av helheten genom arrangemangen av ting som sätts upp på tavlan. Jag tänker mig att valda delar av tyget blir en del av installationen. Jag har testat känslan av tyget innan i rummet. Det i kombination med att jag känner mig inspirerad av att tänka i form av lapptäcken av saker som jag gillar, gör att jag tror att det kommer att bli riktigt bra. Fortsättning lär följa ja :).

Snyggdetaljer från den danska keramikern Malene Helbaks hem från Boligmagasinet skickligt fotograferat av Jakob Valling. Jag är förtjust i reportagen Min stil där bilder från hemmet kombineras med utvalda ting.

11 comments

  1. Skönt med lite egentid i dessa sjuktider som tycks sprida sig som en löpeld! Hoppas ni kryar på er, det ska bli spännande att se inspirationstavlan:) Kram M

  2. Hej vännen,Ja det är ett elände det här med baciller & sjukdom! Fy katten. Krya på er!Ursnygga bilder – håller med, stor inspiration! Tack!Kram Jes ?

  3. sköna bilder att frossa över i sjukträsket, tack! Här är det influensavarianter som gäller… Har fått order om att vara hemma en vecka från jobbet, faktiskt lite skönt att bli beordrad… Paus innne i stan låter inte helt fel! Må vi snart kliva ur sjukträsket!

  4. Ja ibland behöver man bara komma bort från all hosta, snor och gnäll. Alla säger det men jag säger det också. Kan det inte snart vara vår?/Vimsingen

  5. Tack! Här är det oändligt segt just nu. Men en sak är ändå säker – det är bra mycket bättre att ha sjukstuga i detta hus, än i den gamla lägenheten. Det var dagens positiva tanke det 🙂

  6. Jag följer moodboardskapandet med spänning. Själv har jag ännu inte påbörjat min egen sådana, trots att jag varit lätt fixerad vid idén ganska länge nu. Vilka ljuvliga bilder förresten, färger så vackra att man vill äta upp dem 🙂

  7. Även jag fick tuppjuck på allt sjukdomselände i lördags, och tog bussen in till Gbg. Själv. En sushi i Haga, strosa runt i butiker som Jag Gillar, njuta ensamtid. Skööönt! Krya på er!

  8. Hej- Jag gjorde typ en sån anslagstavla 1 x 1,2. Hade mönstrat tyg, och det blev ok faktiskt. vad blir det för skiva till tavlan? Är det den där fiberboard, så att man sätterupp med nålar eller hur tänkte du göra?/A

Leave a Reply

Your email address will not be published.