Bröllopsyra

Jag minns det som om det var i går. Kronprins Haakons tal . Nå er vi her. Nå er vi sammen. Tidigare på kvällen hade jag stått med min stora mage ( i den fanns Anna) och talat till min nyblivne make. Känslorna rusade i rummet på Grand Hotel. Tårarna rann i strida stömmar.  Det var den sommarens sista varma dag. Och Mette Marits och min bröllopsdag.

På tal om kungliga bröllop  i dag såklart :).

signature

9 comments

  1. Åhh. Jag minns också det där talet. Så otroligt fint! Mina tårar rann också som strida strömmar och jag kunde inte ens skylla på gravid-hormoner…. Vi får väl se om det blir lika känslofyllt när Vickan gifter sig med sin Daniel. Ha en bra dag!//Charlotta.

  2. Åhh. Fick gåshud när jag läste ditt inlägg!Du är så duktig på att beskriva de där små känslosamma tillfällena!

  3. Tänk att Daniel äntligen tagit sig mod till att fria! ;-)…men vi får nog vänta tills tidigast 2011 innan vi får se några kungliga bebisar!

  4. Kommer ihåg det talet. Det var sååå fins och det fälldes en hel del tårar. Sambon har lite att leva upp till om han ska matcha det talet till bröllopet i sommar 🙂

  5. Hurra for Victoria og Daniel. I Norge prater de veldig nå om at norske kongelige har banet vei for at de kongelige kan gifte seg med en vanlig. Hm… jeg trodde virkelig både Silvia og Sonja var av vanlig folk før de giftet seg. En utrolig fjollete debatt. Det viktigste er vel at man er lykkelig 🙂

  6. Det är vår bröllopsdag också 😉 Jag minns veckan innan, på löpsedlarna varje dag “HUR BLIR BRÖLLOPSVÄDRET”?! Som om man inte var nog nervös utan att bli påmind om eventuella vädersammanbrott… Nu blev det ju inte så, Gotland visade sig från sin allra vackraste sensommarsida och vi festade natten lång. Dagen efter tog vi båten hem, vi hade stor hytt och fick se det norska bröllopet i repris på tv – även jag grät mig igenom hela programmet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *