Vinst

Åh, så många vi är som är fast i oändliga sjukdomsträsk för tillfället! Om det var möjligt skulle jag skicka uppmuntringspaket till var och en av er som tagit er tid att mejla mig om vardagsliv med sjuka barn, kärlekshistorier och biografupplevelser – bland annat. Tack för era mejl och hälsningar! Vinnaren denna gång är Charlotte B. Film och choklad på väg – bara jag lyckas släpa mig ut till postlådan :).

Vackra bilder av Joachim Wichmann för Bo Bedre som riktigt fångar in vad man längtar efter nu.

signature

5 comments

  1. Vilka ljuvliga hoppingivande bilder! Du är fantastisk som orkar muntra upp din omgivning trots att du själv är sjuk – krya på dig!/Anna I.

  2. TUSEN TACK!!!!!!!!!!!!!!!! Vad glad jag blir att jag hade turen att vinna ditt fina pris Weronica. Du är en pärla! Krya på dig och ett jättestort TACK!/CharlottePs. Ta postlådan när du har blivit frisk istället!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *