Plockat

Jag plockar hej vilt bland allt möjligt som ögonen har fastnat på den sista tiden.

collage26feb-copy.jpg

Mulberry kör tema rosett under säsongen med en blinkning till traditionella brittiska mässor. Jag gillar myllret av de dekorerade färgerna. Vårinspiration från Kate Spade och Marimekko. Jag gillar lekfullheten i bilderna och inspireras även här av djärva färgkombinationer. Detta skulle jag gärna sätta upp på min inspirationstavla som är på gång. Leveransen av skivan är försenad, men lär vara på ingång. Titta in hos Jennifer på Made By Girl som har gjort en fin inspirationstavla. Här används en ram till tygklädd kork. Snyggt!

collage26feb1-copy.jpg

Färg! Höganäs Keramik lanserar sina vårnyheter. Jag gillar den nya glasyren plommon och örat på Margot Barolos mugg i serien Flora. Efter alla öronlösa kaffe-latte-muggar som man bränner sig på, känns det helt rätt att sätta fokus på utsmyckningen av det funktionella. Snygg färgkombination i produktbild från väskkreatörerna Edith & Ella hos Accessora. Gladtryck från Etsy – omöjligt att inte bli på gott humör av :).

spagettistol.jpg

Såklart att jag vill vinna den snyggaste av solstolar! Spaghettistolen från Slick är en riktig klassiker. Jag fick ett tips om en tävling där man kan vinna en egen. Följ länken hos Slick och tävla du med. Ja, tack – gärna på min uteplats i sommar.

laddanedalmanacka.jpg

Ladda ned fina almanacksblad av illustratören Lisa Rupp på Flickr. Snart är det goodbye februari och välkommen mars!

11 comments

  1. Så sött tryck från Etsy. Etsy är verkligen en guldgruva.Smart idé att skriva ut kalender från Flickr.Och sist: kul med nya inlägg från dej!

  2. Hejsan!Kul med rosetter. Har själv en massa fina rosetter som jag är stolt över och skulle vilja inreda med i vårat blivande arbetsrum, i våran snart färdigbyggda villa. Har du några bra tips på vad man skulle kunna göra av dem?Kul med dina inlägg. Man blir så glad att kika in här när jobbet flytr lite trögt.Ha en bra dag!

  3. Åh, din blogg har verkligen blivit en favorit här. Så mycket fint att kika på och inspireras av. Flora-muggarna står redan på min lista och hur fin var inte den lilla gula väskan 🙂

  4. Tack för alla shoppingtips man får från din Blogg. Du har helt underbar smak.Gick precis in på Accessoras hemsida och beställde den lilla söta väskan.Kolla gärna in min blogg…jag tipsar om allt möjligt. Älskar också att nätshoppa.Kram Lisa

  5. Jag gillar verkligen den pastelliga turkosa färgen på muggarna. Det är nått med pasteller som får mig att tänka på vårt gamla landställe. I like helt enkelt.Har du hunnit kika på bilderna jag skickade? Är det någotsånär så du tänker med innergård eller var jag helt fel ute?Trevlig kväll!!/Nina

Leave a Reply

Your email address will not be published.