4 * vitt

vittplock-copy.jpg

Snön smälter utanför fönstren. I en stor vattenpöl ligger en morot som minner om snöiga gubbar. Jag ligger fortfarande i soffan och tittar på en mycket ung och vacker Anthony Andrews i sista säsongen av Herrskap och Tjänstefolk. Snart kommer en samlingsbox – rekommenderas varmt!

4 * vittTrådslöjd av Anna Fleberg hos Syster Lycklig.Skål med virkad duk av Karin Eriksson hos Manos.Gysinges vackra kruka kommer nu i en mindre storlek och finns på min önskelista.Jesper Walderstens motiv på en väska hos H&M Home.

Ha en fin fredag!

10 comments

  1. Fint! Jag har inte beställt något från H&M men den väskan kan jag tänka mig att ha. Ha en skön helg! Hoppas att ni klarar er undan sjukdomar nu på ett tag…

  2. Vad härligt med snö som smälter! Här smälter den inte, utan faller från ovan dessvärre 🙁 Jag är en sann snö- och vinterälskare, men någonstans under dessa månader brukar även jag nå en viss gräns 🙂 Men bara solen tittar fram är det underbart, så jag väntar på den! Rolig väska från H&M!Fin fredag!

  3. Här smälter ingen snö trots solens vackra vintersken – det är både kallt och vackert ute. Bilden av Karins keramik får mig att undra när jag ska få användning för alla fina och vita spetsdukar jag köpte på mig i höstas. Då hade jag någon idé om att använda dem på tavlor, men sedan insåg jag att det redan var påhittat och förbrukat. De har i alla fall spridit sig lite från strytvättshögen, en ligger visst på kakfatet och en brukar lillan fladdra runt med. Hm, nu känner jag mig inspirerad igen! Tack! Hoppas du får en finfin helg! Kram Lina

  4. Jag som tittade på Herrskap och tjänstefolk så mycket när jag var liten, men inte kan jag komma ihåg att Anthony Andrews var med. Vad spelade han för roll? Du skulle gillar att se på TV med min syster, hon älskar engelska filmer och böcker. 🙂 Jag också, men inte lika mycket. Ha en underber helg!

  5. Hej jätte fin blogg du har verkligen jag hoppas jag kan få låna din ruta här genom ett mindre reklam ärende jag vill berätta för alla vad som egentligen hände min dotter pressen förstorade upp det i mängder å de lät som dottern va halv död å så va inte fallet. media blåste upp allt läs gärna min version…tack

  6. Jag minns att jag satt klistrad framför Herrskap och tjänstefolk – så den finns som samlingsbox? Håller den fortfarande, eller har den blivit förlegad. Det kan ju vara värt att titta på den bara för Anthony Andrews ;-)Krukan från gysinge finns också på min önskelista

Leave a Reply

Your email address will not be published.