Pasteller

pastellermars-copy.jpg

Ja, vad är det egentligen med Leila Lindholm som får normalt sansade människor att bänka sig framför televisionen och falla för hela paketet? I går hade Leila på landet premiär. Jag tyckte att det var mer fokus på maten denna gång än att finna blinkande vinklingar på Leila. Det var till programmets fördel. Läckerheterna dukades upp i sedvanlig miljö som snart även skall säljas med en tidning [Se länken för prenumerationserbjudande. Men vad är det för skumt omslag? Jag håller med Dreamhouse.]. Efter programmet hamnade jag i någon slags pastellig trance ;).

1. Den här väskan från Swedish Hasbeens tycker jag väldigt mycket om. Det känns möjligen inte helt aktuellt att lägga tvåtusen riksdaler på en kanariegul väska för tillfället, men kvalitétskänslan i det vackra lädret verkar vara något extra.2. Lipbalm från det brittiska märket Cowshed som har några av de snyggaste förpackningarna just nu.3. Hypen blev stor när Marc Jacobs lanserade sina klockor i form av äpplen för några år sedan. Nu finns den lilla Daisyblomman från parfymen som ur att hänga runt halsen.4. Bubblegums-rosa kofta från H&M.5. En personlig favorit – Dandelion från Benefit och HQ Hair.6. Det blev inga Chipie förra våren, men man kanske skulle slå till på ett par nu?7. Jag har önskat mig en börs med snäpplås från Beck Söndergaard länge. Fin!

Nu tar jag ett steg från det pastelliga till leran i groventrén. Men det är väl kontrasterna som gör det hela :)!

8 comments

  1. Mmm jag är totalt lost i pastelliga fäger överhuvudtaget och leila toppar min lista på gulliga människor:) tvåtusen för en väska när man har ett helt hus att skaffa prylar till går ju som sagt helt bort;) kram M

  2. Vilka härligt pastelliga inspirationsbilder!!! Du har helt rätt. Detta är så långt från lera man kan komma!!! Därför skall jag nu försöka med “think-pink-tankar” när jag kör min dagliga golvsvabbning! Snart är ju faktiskt våren här. Eller är den redan här nu? Mars är väl en vårmånad om jag inte har fel…. Vi har i alla fall många månader framför oss!KRam //Charlotta.

  3. Du har jättefin smak. Snäppbörs el portmonnäknäppning e jag svag för. Älskar både plånböcker och väskor med denna typ av knäppning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.