Klassisk tvål

savondemarseille-copy.jpg

Den flytande tvålen från Savon de Marseille är en av mina personliga favoriter som alltid finns hemma. Jag har lärt mig genom åren att det är bättre att lägga pengar på saker som man använder i vardagen, än att investera i dyra ansiktsmasker som sällan kommer till användning. Jag har provat mig genom några olika dofter. Den som jag alltid återkommer till är grapefrukten som står på handfatet i badrummet. Men även om man är en rutinmänniska som jag, är det roligt med aningen variation. Fikon doftar också gott, liksom rosorna. Den cerisa rostvålen har jag haft ute i köket. När jag precis hade köpt den, tyckte jag att den doftade alldeles för starkt, men jag vande mig efter hand och nu gillar jag den. När jag skulle köpa refill senast, så var den dock slut. Nu får en apelsintvål ta plats på diskbänken istället. Det är lite samma sak med den. Doften är stark, men jag tror att jag kan komma att tycka om den. Ibland behöver man lite invänjning :)!

Ha en fin fredag!

signature

14 comments

  1. Törs jag skriva att jag inte har provat de ännu? 🙂 Nästan inte… Tanken har funnits där och nu är det väl dags att köpa hem en flaska – eller två. Trevlig helg!

  2. Jag har inte heller testat dem men gillar förpackningarna. Jag har astma som ofta utlöses av dofter (väldigt jobbigt när man pendlar till jobbet bla) så jag är försiktig, får provdofta alla olika “medel” först och se om det kan tänkas funka.Det optimala vore fina förpackningar med parfymfria produkter men det verkar omöjligt. Trevlig helg/Nina

  3. Ida: Körsbär har jag inte testat, men jag kan tänka mig att det doftar ljuvligt i badet!Mia: Absolut! Ha en fin helg Du med! KramAnnika: Ja, det törs Du – men dags nu då 😉 Tvålen har varit obligatorisk när det gäller badrumsstyling i inredningstidningarna, men den är faktiskt riktigt, riktigt bra också! Trevlig helg till dig med!Nina: Jag kan tänka mig att det är besvärligt. Jag tror att denna tvål finns helt naturell också. Det finns även flera ekologiska varianter och av dem har jag testat lavendel. Jag har inte astma, men är allmänt kinkig när det gäller dofter. Det kan lätt bli alldeles för mycket. Sedan vi började använda parfymfritt sköljmedel när barnen kom, tycker jag att allt annat luktar alldeles för artificiellt. Trevlig helg!

  4. Den har jag aldrig testat… men måste säga att förpackningen/flaskan va rättså snygg.. även om den hade massa text å så, men på nått sätt så va den orginell å snygg. Ha en trevlig helg

  5. Jag har den röda, luktar jättegott! (som jag inte minns vilken doft den är). Handkrämen har jag sedan ett år tillbaka, och halva flaskan kvar. De är verkligen dryga 🙂

  6. Jag fick en provdoftning när jag var på Twilfit i julas. Jag gillade grape (den har jag hemma) Lavendel och fikon och verbena var goda.

  7. Anne: Ja, det är riktigt dryga produkter. I like!Nilla: Grape är min stora favorit. De som doftar lite mera har jag i köket. Skoj med lite provdoftning :)Mitt i Fågelsången: Grape är mer kärv och lite syrlig. Det är min favorit som bastvål i badrummet. Sofia: Tack :)!

  8. If you are in a not good position and have no money to get out from that point, you will require to receive the lowest-rate-loans.com. Just because it would help you for sure. I get college loan every single year and feel myself good just because of this.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *