Utvalt: Sladdgömma

cableboxed-copy.jpg

Hur mycket jag än piffar i mitt arbetsrum med inspirationstavlor och annat, så kvarstår faktum. Det blir en stor ansamling av sladdar som känns sådär piffig. I och med att jag har skrivbordet vänt ut i rummet, så är sladdarna ännu mer synliga. Just nu har jag ett rejält ormbo med ett mastigt grenuttag på en rullvagn bredvid skrivbordet. Sladdarna kommer inte att försvinna helt, men jag ser ändå fram emot att samla ihop dem i en Cablebox. Det finns en del fina och praktiska lösningar på teknikpiff numera. Min box hamnar nog mest i kategorin praktisk. Helena bloggade om en del i detta inlägg om Ni vill ha mer inspiration. Jag får återkomma när boxen är på plats.

Boxen finns att köpa på bland annat Deskstore och PID.

2 comments

  1. Har också skrivbordet mitt i rummet men jag har slängt ner hela sladdhärvan i en snygg papperskorg. Annars funkar en korg med lock toppen. En annan bra datasladdgömma är IKEAs lösa ritbord. perfekt att gömma usb-hubben (min är överfull med kontkter till externa minnen, ritplattor och tangentbord) under till den bärbara datorn som dessutom får en mer ergonomisk vinkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.