Snabbmat

saltakvarnpasta-copy.jpg

Jag fröjdas över att låta Saltå Kvarns produkter flytta in i skafferiet. Jag har länge beundrat förpackningarna. Nu finns de, som jag tidigare har skrivit, äntligen tillgängliga i affären där vi storhandlar. En av favoriterna hittills är den färdiga pastasåsen. När jag äter lunch, är det oftast resterna från gårdagens middag som ligger på tallriken. Ibland blir det dock ingenting över och då vill jag ha något lättlagat. Här är det bara att koka pasta , värma lite av pastasåsen och blanda med exempelvis tonfisk. Snabbt och gott – rekommenderas varmt!

Stort tack för trädgårdstankar nedan! Jag skall läsa och begrunda lite mer i lugn och ro sedan. I morse var vi och tittade lite på marksten och singel. Ännu en djungel öppnade sig där. På bordet ligger nu, förutom alla solskyddsprover, även ett antal broschyrer om marksten. Klura, klura :)!

signature

5 comments

  1. Fint tips, det måste jag titta efter även i vår affär! Det är samma här, matrester till lunch och ibland är det snålt om det dagen därpå, för oss som är hemma :)Lisa

  2. Linruz: Angående din fråga om min hemvist nedan – ja, jag finns i krokarna ja ;). Pastasåsen är riktigt god och framförallt idealiskt om man vill slänga ihop något snabbt, snabbt. Barnen smakade en knivsudd av den här ganska starka såsen och sade ett unisont BLÄ. Men det står några andra varianter i skåpet som skall testas också :)Lisa: Rekommenderas varmt som hastig mammalunch 🙂

  3. Tack för tipset! Älskar ekologiskt, och Saltå har ju hittills visat sig vara pålitliga. Jag ska spana efter dessa produkter på ICA Maxi som har en del annat i sortimentet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *