Dagen efter

malenafrukost-copyed1.jpg

Melodifestivalen är en stor händelse om man är femochetthalvt och sju. Alla i familjen skulle få ringa och rösta på varsitt bidrag. Henriks stora favoriter Star Pilots nådde inte ända fram, men rockkillarna var nästan lika bra. Solklart var den rösten skulle falla med andra ord. Anna var inte riktigt lika beslutsam, men bestämde sig till sist för Agnes i guldfodral. Jag röstade på Sarah och maken på E.M.D [nej, jag tog inte honom för hans musiksmak…]. Med lite microsömn mellan varven, lyckades barnen hålla sig vakna genom hela sändningen. Och det blev rafflande värre.

Duktiga och vackra Malena Ernman är naturligtvis större än sammanhanget. Jag har alltid lyssnat med glädje på mezzosopranen, men kombinationen pop och opera är inte riktigt min kopp te. Sympatiskt nog verkar det som om Ernman i kölvattnet av festivalen, kommer att satsa på att ge ut en skiva med det som hon är bäst på. Och fler kommer säkerligen att finna sin väg till klassikerna. Trevligt tycker jag!

Söndagsfrukost med Malena och familj i senaste Mama tillsammans med vackert Sköna Hem-omslag. Tidskrifter och ägg, det är helgfrukost för mig.

UPDATE: På tal om vårljus.  Ägget fastnade i halsen och tidskriftshögen är förflyttad till soffan som täckts med handdukar. En fördel med öppna trappor är just allt ljus som finner sin väg genom den, en nackdel är när en liten pojke sätter sig i trappan och kräks. Det rinner liksom – rakt ned… Ljuva tider.

10 comments

  1. Stackars er! Jag tar hellre tio pass i ishallens café än en enda magsjuka till. Hemskt är en stark underdrift men jag finner inte ett ord som beskriver magsjuka på ett rättvist sätt. Ha det så bra ni kan!

  2. Usch då, hoppas han kryar på sig! Och att ni andra blir utan!Här hemma var hinken framme i morse, men det verkar inte bli någon magsjuka. Kan det vara vattkopporna som är på väg in till slut.

  3. Nämen stackare H o er allihopa, det var väl förbaskat vad bacillerna har bestämt sig för att terrorisera er denna vinter!!(Jag läser ofta men hinner inte alltid kommentera, men jag finns här bakom, slitandes med vardagslivet, just nu med maken i Åre, man känner att man lever, joråsatte…)/Marie

  4. Härligt med helgfrukost ;)Måste bara fråga.. var har ni hittat underlägget på bilden? Fantastiskt fint!

  5. Alla: Tack för sympati i sjukdomsträsket! I dag är sonen piggare och vi andra lever i sedvanligt hopp om att få slippa eländet…Caroline: Det är ett klassiskt underlägg från Svenskt Tenn som jag skrev om här :http://www.enmammasdag.com/weronica/?p=2993En favorit! Jag trodde inte att jag skulle ha det som underlägg, men så fungerar det. Jag ställer inte grytor på det, men väl varma bröd, ägg med mera. Vardagsvackert!

Leave a Reply

Your email address will not be published.