Inspiration: 17 mars

En kudde eller två av Fornasetti börjar få samma förekomst som de klassiska Frankska mönstervärldarna i inredningsmagasinen. Senast visas kuddarna i nya Sköna Hem. Jag testar de grafiska damerna i ett mer plånboksvänligt alternativ, genom att utnyttja ett tapetprov på min inspirationstavla. Sonen tyckte att jag var galen när jag klippte ut, i hans ögon konstiga allvarliga ansikten, men jag gillar dem :).

plock17mars1-copy.jpg

En av mina favoriter inom inredningsbloggosfären är duktiga Emmie Ellman som numera bloggar på Elle Interiör. Emmie visar på ett annat sätt att använda tapetprover. Hon har fixat en personlig vimpel. Vackert och mycket inspirerande!

plock17mars2-copy.jpg

Ett av mina allra senaste måsten bland bloggar är Ida som skriver om familjens vackra renoveringsobjekt Villa Tallås i Familjen i Uttran. Här finner man en stilsäkerhet med öga för detaljer. Inspiration, familjeliv, interiörbilder och renovering i en mix som jag gillar. Missa inte att titta in där!

plock17mars4-copy.jpg

Påsken närmar sig. Jag gillar påsken och pyntar gärna lite i sedvanlig Less is More-stil. I år ser jag fram emot att smycka entrédörren med en fint bunden krans. I sedvanlig ordning beundrar jag Royal Copenhagens vackra påskägg.

plock17mars6-copy.jpg

En nyhet för mig är Blomsterfrämjandets blomma för mars – bukettranunkel. Vackert!

Även om jag såklart är alldeles för gammal, så gillar jag detta. Även om intrigerna och vändningarna är lite väl ungdomssåpiga ibland, så uppvägs det hela av stylingen och miljöerna. Bad boys har aldrig varit min grej egentligen, men man måste bara gilla Ed Westwicks Chuck. Här syns han i The Gossip Graduate i senaste Harpers Bazaar med Helena Christensen.

plock17mars7-copy.jpg

Bloggen Ett bra liv ledde mig in på Renée Voltaires sida med sitt inlägg om ekologiska produkter för lingonveckan. Snygga förpackningar och en bra tanke med något som vi alla använder. Förra våren hade jag en grav hangup på fiberlakrits. Nu finns den inte längre att tillgå lokalt vad jag vet. Voltaire erbjuder numera en utökad shop och fler lakritssorter. Och vad sägs om Theraphy kex?! Det kan vi nog behöva lite till kvinns ibland.

6 comments

  1. Vad kul att du nämnde kuddarna från reportaget i Sköna hem och påskäggen från Royal Copenhagen. Satt just och bläddrade igenom den och tänkte på dig både när jag läste inredningsreportaget (både det och ett annat) och såg äggen 😉

  2. Solen lyser ute och så kommer jag in på din blogg med massa vårinspiration! Helt underbart! Önskar dig en fin dag!/Anna

  3. Some time ago, I did need to buy a house for my corporation but I did not have enough cash and could not purchase something. Thank God my colleague suggested to get the personal loans at trustworthy bank. So, I did that and was satisfied with my secured loan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.