Grönt

plock20mars-copy.jpg

Duktiga Ingela, som driver bloggen All is Pretty och Kleveland Ord , har tillsammans med Nettan och respektive startat projektet Veckomatsedel. Tanken är att publicera en matsedel för veckan och inspirera till mer variation i vardagsmatlagningen med den ständiga frågan “Vad skall vi äta i kväll?”. Den snyggt utformade sidan är redan välfylld, så det är bara att surfa in och börja utforska vad som finns där. Nästa veckas matsedel finns för utskrift. Det finns en del i denna genre redan, såsom ett koppel av matbloggar och andra nätbaserade tjänster. Här lockas man dock av såväl form som innehåll. Jag önskar varmt lycka till med sidan med en lyckoklöver från The Pocket Garden och Reunion Bad & Tvål. Jag ser fram emot många inspirerande recept!

Triss i grönt* Malin Lundmarks MagBag – den vita står vid min säng – kommer i vår som ReBag för återvinning. Vi återvinner mer och mer och det behövs snygga lösningar för att ta hand om allt. Den här gillar jag.* I väntan på odling i trädgården, kanske ett Herb Stand av Jakob Heiberg för Normann Copenhagen och Dansk Design? Funktionellt med en tillhörande sax som placeras i mittenröret av örtstället.* Retroformer i serveringsbräda från Lagerhaus.

Vårens gröna för mig är dock solklar – en gräsmatta såklart :)!

13 comments

  1. Grönt vill vi att det ska bli nu, ute!!! Jag slipper det gärna inne.. Vad sägs om att vara med i en vårteckensutmaning som jag försöker dra igång. Kolla in hos mig och kommentera om du tänker hänga på:)kram Viveka

  2. Vad smart med veckomatsedel. Den siten ser jag fram emot, även om det som du säger finns en uppsjö redan. Men det ska gå snabbt och man vill inte leta efter kvällens recept.Ha en fin fredag!

  3. Re-bag…en sån vill jag ha. Perfekt för pappersinsamlingen, och snygg var den också! *skriver upp på inköpslistan*Vet du förresten vad den ursnygga tapeten i bakgrunden heter?

  4. Viveka: Jag fotograferade mitt ultimata vårtecken i går, så det får bli mitt bidrag :)! KramCaroline: Jag säger gång på gång att jag skall köra med veckomatsedel, men konceptet faller alltid – annat än i mitt huvud. Jag har kört några veckor strövis, men aldrig fått någon kontinuitet i det hela. Men skam den som ger sig! Det är väl aldrig för sent – för att hoppas igen! Fin fredag till dig med!Whynja: Ja, jag gillar den mycket. Jag har inte sett någon prissättning ännu, men visst är den tilltalande. Jag undrar om tapeten kommer från Cole & Son http://www.maleributiken.se/maleributiken/index.jsp?a=product&&id=68229Jag är inte helt säker, men såväl vackra Rajapur och klassikern Malabar minner om denna tapet.

  5. ReBag:en var klockren! Snygg och funktionell, har inte sett något liknande tidigare. Den lägger jag på önskelistan! Åh, ser den redan nu fyllas med allt i pappersväg som nu bara ligger och skräpar överallt på alla bordsytor… :-)Veckomatsedel kör vi redan med. Problemet är bara att det är samma varje vecka… Så ny inspiration tas tacksamt emot!

  6. Älskar Malin Lundmarks grejer och MagBag står på min önskelista. En Herb stand skulle jag inte heller tacka nej till. 😉 Föresten måste jag bara kommentera din tusselagobild (den översta). Den är så fin – ett riktigt konstverk – med den gula blomman i ena hörnet och skuggan som går diagonalt. Riktigt ögongodis!

  7. Att någon ÄNTLIGEN gjort en snygg återvinningslösning! Är lite less på alla papperskassar som står och blir överfulla (även en Re- bag kanske blir överfull om man inte tömmer den visserligen….? Men det kanske blir roligare att traska till återvinningsstationen…).

  8. Ja, någon av de tapeterna måste det vara. Tack så mycket för det!Vet du förresten när Re-bag kommer till försäljning?

  9. Hej !Jag undrar om du har sett Maze återvinnings”kasse” i någon affär ännu, jag kan nämligen inte hitta den ….?Tack =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.