Gult

Bara gul vårrusig lycka!

tussilago1ed.jpg

Leran i all sin prakt, kändes aningen mer uthärdlig för en liten stund.

tussilago2.jpg

I morgon har vi ett ännu ett möte med trädgårdsanläggaren. Det skall bli så oändligt skönt när det hela sätter igång! Innan dess gäller det att glädjas över att ha tussilago vid husknuten. Ja, nu är det nog faktiskt vår snart!

signature

11 comments

  1. Ett vårtecken om något!Nu har vi med spänning följt ert byggprojekt, och det känns riktigt roligt med fortsättningen “projekt trädgård”. För att inte tala om hur lärorikt detta kan bli. Jag är ingen trädgårdsguru, mina fingrar är mer gula än gröna, men jag gillar verkligen att titta. Lite “se, men inte röra” är mina trädgårdsdrömmar. Dessutom är jag för bekväm av mig, gillar inte att vattna, plocka och rensa och vill kunna resa bort ett par sommarveckor utan dåligt trädgårdsamvete.Kram

  2. Dagar som denna när solen lyst från klarblå himmel och friska vindar torkat upp vattenpölarna blir jag sugen på att göra vårfint i trädgården, och att plantera vårblommor i krukor vid husknuten. Penséer, pärlhyacinter och påskliljor gör väntan på sommaren mer uthärdlig. Tror ändå att jag väntar några veckor till, vips vad det är kommer ett bakslag med snö och minusgrader. Förra året drunknade våra påskliljor i en halmeter snölagom till påsk 🙁 //Ida

  3. Å va underbart! Jag tittar varje dag i slänten på väg mot dagis om jag ska se nåt gult men det är nog lite för tidigt för att de ska synas från bilen i alla fall.

  4. Kom ihåg att ta upp en kocka med tussilago ur leran och plantera den intill husväggen. Ni kommer njuta varje vår och komma ihåg hur det var när ni flyttade in med all lera och hur ni längtade…

  5. Åh vad roligt att det redan blommar i eran trädgård=) Nja skämt åsido, dom är så söta de första tussilagona som kommer! Kul med möte igen med trädgårdsplaneraren, själva får vi besök av plattläggarna i morgon=) Kram M

  6. Å så härligt att få se en tussilago!!! Den första bilden är magisk… Alltid lika mysigt att besöka din underbara blogg vännen!Jes

  7. Spännande med besök av trädgårdsplaneraren igen. Måste kännas pirrigt att snart få sätta spaden i jorden och börja.Är ni nöjda med den ni anlitat? Har en kompis som bygger hus här i stan och hon letar efter någon duktig som kan hjälpa dem med.Tusilago….ja då är våren här!!!!!Ha en fin dag Kram kram

  8. Alla: Man blir ju alldeles till sig av den där första gula som man ser! Vår lera känns helt hopplös – man kan knappt gå runt huset – men med en liten tussilago återvände hoppet om kommande tider :). Smart att gräva upp en liten kocka, Mo. Tänk att ha lite tussilago kvar i trädgården. I dag är det jord, sten och verandakillen som kommer. Åh, det skall bli så ljuvligt att kunna röra sig utan lera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *