Vårvindar

Här är det ett vitt snötäcke och iskalla vindar, men det sägs att det snart är april. I dag inspireras jag av alltid lika vackra Liv Tyler som hämtar sonen Milo och Scobby Doo från förskolan. It´s all in the details :).

Varje vår återvänder jag till en av Burberrys klassiska annonskampanjer med Raquel Weisz (titta i lite större format här). Stämningen, ljuset, trenchen – jag gillar hela konceptet. Man kan ju drömma om den där glammen inför förskolehämtningarna här ute i leran, men visst är det fint med en vindpust – och lite rutigt. Gladiatorsandaler  från La Redoute, nagellacket A-list från Essie och vattenflaska från Eva Solo. Klassiskt snyggt!

9 comments

  1. Ja som det yrväder som jag är blir jag nog aldrig så där värlorganiserat snygg och kan bära upp en trenchcoat utan att se utsom ett skrynkligt skynke.Nej vid mina förskolehämtningar blir det ett par Nike och en vindjacka hängandes i cykelkorgen då jag blivit för varm av stressandet och cykelturen.men inspireras kan man ju alltid. ;)Kram kram

  2. Linruz: Samma lika här ;). I dag blir det att trycka ned en mössa över huvudet och på med leriga vinterskorna. Glam Mom är mycket långt bort. Men titta kan man alltid som sagt 🙂

  3. Jag hade tänkt sälja min Burberrytrench på Tradera i fjol, men det blev aldrig av att jag lade upp bilderna. Nu hänger den i klädkammaren och väntar på ljummare vindar! /Ida

  4. Ida: Håll hårt i den säger jag! Jag var nära att köpa en för ett antal år sedan och det skulle jag ha gjort så här i efterhand. Nu är det knappast läge för en seriös trenchinvestering :).

  5. Snygga bilder. Jag gillar Liv, hon är vacker som en gudinna och verkar otroligt sympatisk. I vår blir det mycket kjolar för min del och så vill jag ha en snygg trench också… mullberry ligger dock utanför vår budget. Jag ska försöka vara piffig nu när jag börjar jobba igen.Fint påskris i inlägget innan./Nina

  6. Dina collage är alltid så inspirerande! Till och med jag som inte är någon trench-människa blir ju sugen på en och så självklart med lagom röda naglar till! Jag måste passa på att fråga dig Weronica i vilket program du gör dina bildbearbetningar och om du är självlärd? Jag vill ju veta om det finns hopp för mig med…Titta gärna in på min blogg http://www.minsysterochjag.se!/Hanna

  7. Vilken fin sida du har, första gången jag är inne och tittar, kommer gärna tillbaka! Även om solen sken när barnen lämnades i morse så kändes inte gladiatorsandaler riktigt rätt ännu. Suktar över alla dessa snygga skor – med både hög och låg klack – men eftersom nästan alla är öppna i tårna får jag väl vänta liiiite till.Och lika snygg som Liv – underbart namn förresten – lär jag aldrig bli. Men man kan väl drömma!!!Maria på http://petrifiedinpink.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.