Påsk I

paskris-copy.jpg

Benita på utmärkta bloggen Chez Larsson, visar sitt påskris i dag med inspirerande egenhändigt gjorda dekorationer. Vårt påskris har kommit in, men i vanlig ordning står det än så länge odekorerat och utan något vatten i vasen. Jag tycker om att ha bara riset som det är. Till påsk sätter jag i vackra glasdroppar som jag köpte på Cosas för några år sedan. Hemmet brukar ändå få ett rejält färgbad med tanke på alla fjädrar och kycklingar som kommer hem ihopknåpat av barnahänder. Olika uttryck förnöjer :)!

signature

6 comments

  1. Så fint med riset, själv har jag inte kommit till blomsterhandlen än för inköp av mitt ris=) Jag tycker som sagt att det är väldigt vackert med bara riset i en vas men jag beundrar de som verkligen har de barnaknopade sakerna framme=) Ha en fin dag i snön!!! Kram M

  2. Mia: Jo då, här har vi såväl en tovad råtta som ett lertroll i köksfönstret. Och det lär bli påskpynt framöver! Så grunden kan man hålla ganska nedtonad :). Ha det så fint du med! Vitt och iskallt är det. Kram

  3. Det enkla är oftast det snyggaste tycker jag.Men som mamma får man bita ihop och le glatt åt alla krimskramsiga pyssel attiraljer som kommer hem i ryggsäckarna.Inte min skiva men som sagt som mamma får man glatt ställa fram det ena och det andra. Allt för sina älsklingars skull!!!kram kram

  4. Linruz: Jo, klart att deras grejer måste få finnas hemma, även om man har en mer sparsmakad stil själv :). Det blir en mix av allt möjligt och så får det lov att vara. KramDreamhouse: Inga katter här, men det är något av en stor risk att ställa en glasvas från Iittala på golvet med två springande barn. Men det är bara att köra med sitt mantra – saker är till för att användas :).

  5. Ja ett ris är vackert som det är, helst när det börjar slå ut. Har en så länge lite småris med påskliljor på bordet. Men påskriset kommer få nya fjädrar i år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *