Vårpromenad

På tal om förskolehämtningar med stil. Just nu går det förhållandevis enkelt att hämta barnen, men i perioder har det varit ett tjatande och gnatande för att komma i väg. Den tämligen korta vägen hem kan kännas som en evighetslång vandring. Till oss alla: May the Force be with – us :).

plock25mars-copy.jpg

*KappAhl gör en storsatsning på jeans för alla. Det är bra att ha några basjeans i garderoben, men det är ett sådant där plagg som jag riktigt drar mig för att prova ut och köpa. Men nu är snart behovet skriande, så det är väl bara att bita i det sura äpplet och knöla in sig i ett provrum. Fin trenchcoat och blus från Åhléns egna märke Wera. Lukta gott från Philosophy och HQ Hair.* Tre personliga favoriter: Sjal (till våren en lite smalare variant) från My Pashmina, väska från Rosenberg Cph och Mary Janes från Birkenstock och Have 2 Have.* Det är dags att se över plåsterförrådet i väskan inför våren. Olyckor kommer mycket snabbt denna säsong. Här är vi försedda dock, då Anna och Henrik bunkrade med förra årets Batman och Hello Kitty utifall att de skulle ta slut… I år kommer Star Wars. Coolt.* Och alltid – LOVE. Made By Girl kommer precis med en grå nyans på sitt klassiska print. Fint!

Några våfflor blir det inte dagen till trots hos oss. Jag slängde det usla järnet i flytten och något nytt har det inte blivit. Men Leila har landat. Det skall bli spännande att bläddra i den!

17 comments

 1. Så vackert collage! Jag imponeras av dina fina collage varenda gång! Inspirerande. Här blir det våfflor ikväll. Min son har koll på Våffeldagen numera. 🙂

 2. Fina plagg! Gillar väskan förstås och även övriga mönster som finns hos Rosenberg Cph.Jeans har verkligen blivit mitt default-plagg. Där tycker jag JC brukar lyckas bra – när det är dags för inköp brukar jag gå in och be dom plocka fram några varianter i den prisklassen jag önskar och det brukar sluta i ett lyckat inköp.I övrigt har garderoben allt annat att önska, skulle behöva en totalt ny garderob. På skofronten ska jag försöka ligga steget före i år (till skillnad mot tidigare somrar) och faktiskt inhandla nya skodon. Ett par gladiatorsandaler borde landa här vilken dag som helst, beställda just på LaRedoute med rabatt, fast inte samma modell som du visade tidigare.Vi får se om det blir någon Pashmina-sjals-souvenir från Shanghai – hoppas kan man alltid 🙂

 3. Jättefint ihopplock as usual. Här bli dagishämtningar i den gamla kontorslooken direkt från work. Jag är så mäkta less på svart svart svart ljust nu så om du vill ha en utmaning, gör ett W-collage av Kontorskläder in colour! :)/M

 4. Här blev det glass premiär ute i skogen efter skolhämtning i dag..mmmm solen hade hittat fram igen.När vi sedan kom hem låg ju Leila i postlådan. Så mamman satte sig glatt på trappen med solen i ansiktet och gjorde en första check…mer noggrann läsning bli til kvällen.Nu ska här gräddas våfflor tills maken kommer hem från jobbet. När jag nämde det för svärmor blev vi genast två till vid bordet så jag räknar med att stå vid spisen ett tag nu.Men allt för mina älsklingar….Kram kram

 5. Hej Weronica,Jag heter Katarina och bor med man och 3 barn i Kalifornien. Jag brukar börja varje dag med att ta en titt på din hemsida. Tycker du är otroligt duktig på att göra inspirerande collage.Tack!-Katarina

 6. Snyggt! Har längtat länge efter ett inspirerande kollage med kläder från dig 🙂 Ser fram emot att kunna använda min trench, dock är den härligt knallröd. Funkar med. Tack!

 7. Åh så mycket snyggt!Underbar färg på pashminan!He he! Jag tog det som ett ålderstecken när jag började lockas av Wera avdelningen på Åhlens. Men vad gör det, kläderna är snygga!KappAhl har nåra supersnygga jeans för små barn. 249 kr kostar de. Har suktat efter dom ett tag men väntar nu på en rabattkupong av nåt slag. Själv ska jag köpa nya jeans när gravidkilona är borta, “bara” 16 kg kvar nu!Ha en fin dag.

 8. Star Wars-plåster – kan det vara sant?! Vilken lycka………;-) Måste genast berätta den glada nyheten för sonen, 7 år…… Tack, förresten, för att du orkar uppdatera din blogg så ofta och dessutom alltid med något läs- och/eller tittvärt. Det är alltid nåt nytt när man kikar in.

 9. Hej Weronica,Underbart collage! IGEN. Är klart imponerad över din förmåga. Alltid en fröjd att kika in här vännen! Tack för inspirationen :)Kram/Jes

 10. Du är så duktig tycker jag. Gillar dina collage otroligt mycket även fast vi inte riktigt har samma klädstil. Star wars plåster visade jag 5-åringen och det var coolt enligt henne :-DKramNina

 11. Åhh ännu ett hederligt W-collage med vårmode, fint! Jag har längtat lite efter dina fina och inspirerande collage med kläder och accessoarer och de senaste dagarna har det varit sådana på löpande band här hos dig. Tack för det!

 12. Åh, jag missade, det är ju våffeldagen idag! Jag som hade tänkt göra våfflor. Helt ovetandes gjorde jag pannkakor, så det var ju ganska nära ändå.. Du har verkligen förmågan att plocka russinen ur kakan och det gör det till ett dagligt nöje att kika in hos dig (den första för min del varje dag)! Gillar verkligen Wera från Åhlens, måste kolla upp!Lisa

 13. Alla: Åh, tack! Jag slickar i mig era kommentarer som en katt gör med grädde 😉 Jag kan göra modecollage – jag är inte rädd – jag kan göra modecollage – jag är inte rädd! Jag vet att det är många som vill se mera av detta. Önska! Jag behöver en spark i baken och lite uppslag :)Minks – jag klurar!

 14. Blusen från Wera är en stor favorit i min vårgarderob. Jätteskön och superfin att ha på till både finbyxor och jeans. Kan varmt rekommenderas!

Leave a Reply

Your email address will not be published.