Utvalt: Bookbinders Design SS-09

bookbindersdesignss09-copy.jpg

Som bekant tillhör svenska Bookbinders Design mina personliga favoriter. Jag blir i linje med det glad att se deras produkter för våren och sommaren. Jag tycker om hur man har kombinerat färgerna. Skrivseten är så vackra och en utmärkt present till stundande högtider. Jag har en illrosa skrivbok i min ägo och dess uttryck piggar sannerligen upp!

Pressbild från Bookbinders Design.

9 comments

  1. Fina skrivset! Med fina pennor, papper, och skrivböcker känns det verkligen som man är tillbaka i sin barndom – åh, vad mycket fint man kunde samla på som liten, men som man då inte ville använda bara för att det var så fint.Nu är det ju sådant som ypperligt kan förgylla vardagen!

  2. Så fint! Jag är dålig på att unna mig fina skrivbordssaker, måste bli bättre på det. Oftast är det så stökigt i mitt arbetsrum, inte för att jag är speciellt slarvig utan mest för att det är för mycket saker som ska rymmas på liten yta. Just nu är det nystädat och fixat och på måndag ska jag in till stan och då blir det allt en tur till Bookbinders design. Fortsatt trevlig helg!

  3. De är mina favvosar också. Älskar dessa tygklädda böcker. Har ett gäng i olika färger och storlekar. Mums! Underbart citat på pappersgördeln 🙂 Gillar det mycket !! // ha en fin söndag, Märit

  4. Visst är det vackra saker! Jag har en stor svaghet för allt som har med arbetsrum att göra som bekant. Kan man få för många anteckningsböcker? Nej, tror inte det 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.