Sommartid

gronklanningcollageed1.jpg

Sommartid. En timma mindre. ZZZZ. Men ändå. Naturligtvis. Lysande utsikter till ljusare dagar :).

* Grön blommig klänning från Indiska med krage och markerad midja i fint femtiotalssnitt. (UPDATE: Nja, midjan satt lite högre upp IRL i affären]. En samstämd mönstermix i olika färger blir bara snyggt. Här syns lyxig sidenscharf från La Redoute. Danska Kamilla Antonio gör de allra vackraste armbanden med tyger från Liberty. Armbanden finns hos Kyss Johanna.* Neutraler i form av klassiska canvasskor från Chipie och Have 2 Have samt väskan Sweet Shopper från Ceannis.* Skönt till kinden –  nya Papa don´t Peach från Too Faced, skönt till läpparna – läppsalva med körsbärsdoft från Carmex och skön favoritdoft av citron  från Crazy Libellule.

Och så de lysande utsikterna då – Penguinmugg från Utvalt.

Denna ljuva sommartid!

8 comments

  1. Oj oj vad man förlorar tid på en timme. Hade glömt att vi skulle ändra i dag så när vi kom på det blev det bråttom i familjen.Men det är härligt med ljuset….Ha en fin Söndag.kram kram

  2. Även jag hade spanat in mig på Indiskas grönblommiga klänning, men i verkligheten börjar kjolen under bysten och inte vid midjan (även på andra kunder)=gravidlook. Riktigt synd. Antar att de gjort en egen 50-tals tolkning.

  3. Linruz: Jo, det var Zzzz i går, för att inte tala om i morse… Men ljusare tider – och förhoppningsvis lite energi av det 🙂 Ha en fin start på veckan!Pethra: Jag får möjligen vänta tills lerläget är någorlunda under kontroll här, men sedan så ;)Anna: Aha! Ja, det där med skärningar är alltid lite trixigt. Det är svårt att se på bilder hur plagget sitter IRL. Nåja, inspirationen består – med just denna klänning eller någon annan 🙂

  4. Ja, klänningen är fantastiskt fin och inspirerande att titta på 🙂 Blev bara så himla besviken då jag provade den 🙁 Bu. Skönt att våren är här och sommaren står på tur. Äntligen. Riktigt nyfiken på era trädgårdsprojekt!

  5. Å, ännu ett snyggt och välkomponerat modekollage från W att gilla! Då ska vi se…. Jag tar siden runt halsen, nät under armen och choklad i typgrafisk enkelsnygg pingvinmugg. Du kan du!!Kram

  6. Uuuunderbart kollage igen. Du gör dem så läckert och inspirerande!! Jellon gillar! DEn där klänningen har jag klämt på. Urfin även i verkligheten. Dan måste jag nog köpa mig framöver … //Ha en bra dag önskar en tokförkyld Märit från sjuksängen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.